reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems- bo mamy w planie wielki remont domu do tego przybodowke a na to potrzebne sa pieniadze tak jak I na wesele. Zaluje ze od razu nie wzielam koscielnego.
Pieknie wygladacie.

Simka no u mnie na wiosce wszyscy mysla ze wzielam slub bo dziecko w drodze. Tak na prawde w dzien kiedy szlismy do urzedu zalatwic slub dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. I trudno wszystkim zrozumiec ze planowalismy dziecko tylko po prostu nie myslelismy ze tak szybko sie uda.

reklama
Witaj Pruska :)
To wypada też się przedstawić tak w sumie.
Ja rocznik 83 i 2 lata po ślubie. 12 lat razem. Ślub planowany spontanicznie, bardzo kameralny ale kościelny.
Emenems może poznajesz miejsce?
slub.jpg

Załączniki

• slub.jpg
    slub.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 81
achh piekne te zdjecia macie! ja przedwczoraj mialam 2rocznice slubu.

moja Jagodka mi sie przeziebila i cala noc pobudka co godzine,masakra!! a teraz spi jak zabita,a ja juz sie tluke z miejsca na miejsce,maz wlasnie wyjechal w delegacje- ja sie zawsze denerwuje nim on dojedzie na miejsce.

ja doszlam do wniosku ze pewnie przestane sie troche denerwowac,jak mi minie 11 tydzien- pechowy dla ostatniej ciazy.

sloneczka dzis juz u nas nie ma i zapowiadali deszcze,grrr..

dziewczyny jak przestac jesc slodkie?!?! batoniki,ciasteczka,placki...macie zloty srodek?:D mialo byc raz w tyg.w niedziele,a przez urlop tesciowej w polsce zrobilo sie codziennie rozpuste!!!! jestem na siebie wsciekla o to
to tyle,juz nie smęcę wam :D

emenems- to ile lat staran za Toba?

ktora z was ma pierwsza wizyte? ja w sobote:p

no niestety stres przed wizyta nieunikniony:/ sprrobuj.sie czyms zajac,odrzuc zle mysli,bo na niektore sprawy i tak wplywu nie mamy ;)

ja tez bralam slub z brzuszkiem,ale bylismy ze soba juz 4 lata :)

To juz moja 3 beta robie co tydzień ! Wyniki dziś ok 14. który tydzień to nie wiem bo owulacja opóźniona była! Pierwsza beta z 6.05-992,2 druga vera z 13.05- 9928,2 trzecia beta dziś ! Ja juz biec nie rozumiem tydzień na pewno nie pózniej niż 5 tygodni bo okres ostatni 24.03 ale zmajstrowalismy 13/14.04 Streesssss chce juz wizytę u gine bo zwariuje

reklama
To juz moja 3 beta robie co tydzień ! Wyniki dziś ok 14. który tydzień to nie wiem bo owulacja opóźniona była! Pierwsza beta z 6.05-992,2 druga vera z 13.05- 9928,2 trzecia beta dziś ! Ja juz biec nie rozumiem tydzień na pewno nie pózniej niż 5 tygodni bo okres ostatni 24.03 ale zmajstrowalismy 13/14.04 Streesssss chce juz wizytę u gine bo zwariuje

To tak jak ja. Czekam do jutra do 12 na usg i moja wyobraznia szaleje!!!denerwuje sie strsznie.

Do góry