reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ciągnie was czasem nad blizną po cc ( te które są po cc)? Bo mnie cos dzisiaj po lewej , tzn teraz po obiedzie. Nagle przychodzi takie rwanie i zaraz mija.
Ale to dopiero teraz, może za dlugo stalam i kroilam warzywa. Ni i blizne mam ciut napięta. Albo małe się kręci bo wlasnie dostalam kopa posrodku a zawsze po prawej kopal.

Ostatnio byle bol to się denerwuje i nakręcam. Jakos w pierwszej ciąży bylam spokojniejsza

reklama
Dziewczyny, dzięki za dobre słowo. :-)

My dziś podpisaliśmy umowę z Polskim Bankiem Krwi Pępowinowej. Oni mają taki program - rodzice rodzicom. Jak któraś z Was się na nich zdecyduje, to możemy się umówić i Wy podacie że ja Wam ich poleciłam i ja wtedy imy i wy dostajemy 200 zł zniżki na opłatę tą najwyższą za badania. :-)

A ciągnie was czasem nad blizną po cc ( te które są po cc)? Bo mnie cos dzisiaj po lewej , tzn teraz po obiedzie. Nagle przychodzi takie rwanie i zaraz mija.
Ale to dopiero teraz, może za dlugo stalam i kroilam warzywa. Ni i blizne mam ciut napięta. Albo małe się kręci bo wlasnie dostalam kopa posrodku a zawsze po prawej kopal.

Ostatnio byle bol to się denerwuje i nakręcam. Jakos w pierwszej ciąży bylam spokojniejsza

Simka, a moze to zrosty? Ja co prawda cc nie mialam, ale usuwany jajnik i ciecie takie samo jak do cc i mnie juz od dluzszego czasu odkad brzuch wiekszy boli i ciagnie po prawej stronie, czasem troche po srodku, raz mniej raz wiecej-roznie. Ogolnie jak rozmawialam z Pani dr powiedziala, ze to najprawdopodobniej wlasnie zrosty, swoja droga moja blizna zaczyna sie troche zmieniac, nie wiem jak to bedzie wygladalo na dluzsza mete...
:confused:

Ja się nie zdziwię jak urodzę wcześniej. Ta mała terrorystka skutecznie mnie wykończy. Szaleje, włazi po kanapie na górę, kręci się po schodach góra-dół, robi wieczny bałagan (kredki rozrzucone w salonie, gumki do włosów na podłodze, a to tylko dzisiaj), że nawet sprzątać nie ma sensu. A ona nie posprząta za nic. Chyba wszystko powyrzucam, to nie będzie miała czym robić bałaganu. Wyje nie wiadomo o co, nie słucha się nic. Przez wakacje się taka zrobiła i to moje siedzenie w domu. Ehhhh Musiałam się wygadać :p

Jak drugie takie będzie, to mnie w wariatkowie zamkną, bo już nerwowo nie wyrabiam.

Vivienne- O mojej Poli :) Nie mów, że Twoja Marysia też terrorystka

A teraz śpi. Padła na kanapie, czekając na kolację, w ciuchach, nieumyta, głodna. Ehhhh od szału do snu.

reklama
Kurka serio się martwię tą moją blizną :( Pierwszy raz rwie. Rano było ok, a teraz co chwila. Ale Malucha czuję tez po innej stronie, może sobie przepłynął na lewo i dlatego bardziej to odczuwam? No i jest ciut czerwona, a może ja już się nakręcam. Nie wiem :(

Muszę jutro położnej zapytać, mam szkołę rodzenia. Może mnie uspokoi. Chociaż kobiety rodzą i po dwóch cesarkach i nic się nie dzieje

A w dodatku znów męczą mnie zaparcia (mimo ze żelaza nie biorę). Od wtorku byłam tylko raz. Meliskę chciałam wypić, to mi się robaczki jakieś w słoiku zalęgły. Wszystko dziś przeciwko mnie

Do góry