reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A ciągnie was czasem nad blizną po cc ( te które są po cc)? Bo mnie cos dzisiaj po lewej , tzn teraz po obiedzie. Nagle przychodzi takie rwanie i zaraz mija.
Ale to dopiero teraz, może za dlugo stalam i kroilam warzywa. Ni i blizne mam ciut napięta. Albo małe się kręci bo wlasnie dostalam kopa posrodku a zawsze po prawej kopal.

Ostatnio byle bol to się denerwuje i nakręcam. Jakos w pierwszej ciąży bylam spokojniejsza

reklama
Dziewczyny, dzięki za dobre słowo. :-)

My dziś podpisaliśmy umowę z Polskim Bankiem Krwi Pępowinowej. Oni mają taki program - rodzice rodzicom. Jak któraś z Was się na nich zdecyduje, to możemy się umówić i Wy podacie że ja Wam ich poleciłam i ja wtedy imy i wy dostajemy 200 zł zniżki na opłatę tą najwyższą za badania. :-)

A ciągnie was czasem nad blizną po cc ( te które są po cc)? Bo mnie cos dzisiaj po lewej , tzn teraz po obiedzie. Nagle przychodzi takie rwanie i zaraz mija.
Ale to dopiero teraz, może za dlugo stalam i kroilam warzywa. Ni i blizne mam ciut napięta. Albo małe się kręci bo wlasnie dostalam kopa posrodku a zawsze po prawej kopal.

Ostatnio byle bol to się denerwuje i nakręcam. Jakos w pierwszej ciąży bylam spokojniejsza

Simka, a moze to zrosty? Ja co prawda cc nie mialam, ale usuwany jajnik i ciecie takie samo jak do cc i mnie juz od dluzszego czasu odkad brzuch wiekszy boli i ciagnie po prawej stronie, czasem troche po srodku, raz mniej raz wiecej-roznie. Ogolnie jak rozmawialam z Pani dr powiedziala, ze to najprawdopodobniej wlasnie zrosty, swoja droga moja blizna zaczyna sie troche zmieniac, nie wiem jak to bedzie wygladalo na dluzsza mete...
:confused:

Ja się nie zdziwię jak urodzę wcześniej. Ta mała terrorystka skutecznie mnie wykończy. Szaleje, włazi po kanapie na górę, kręci się po schodach góra-dół, robi wieczny bałagan (kredki rozrzucone w salonie, gumki do włosów na podłodze, a to tylko dzisiaj), że nawet sprzątać nie ma sensu. A ona nie posprząta za nic. Chyba wszystko powyrzucam, to nie będzie miała czym robić bałaganu. Wyje nie wiadomo o co, nie słucha się nic. Przez wakacje się taka zrobiła i to moje siedzenie w domu. Ehhhh Musiałam się wygadać :p

Jak drugie takie będzie, to mnie w wariatkowie zamkną, bo już nerwowo nie wyrabiam.

Vivienne- O mojej Poli :) Nie mów, że Twoja Marysia też terrorystka

A teraz śpi. Padła na kanapie, czekając na kolację, w ciuchach, nieumyta, głodna. Ehhhh od szału do snu.

reklama
Kurka serio się martwię tą moją blizną :( Pierwszy raz rwie. Rano było ok, a teraz co chwila. Ale Malucha czuję tez po innej stronie, może sobie przepłynął na lewo i dlatego bardziej to odczuwam? No i jest ciut czerwona, a może ja już się nakręcam. Nie wiem :(

Muszę jutro położnej zapytać, mam szkołę rodzenia. Może mnie uspokoi. Chociaż kobiety rodzą i po dwóch cesarkach i nic się nie dzieje

A w dodatku znów męczą mnie zaparcia (mimo ze żelaza nie biorę). Od wtorku byłam tylko raz. Meliskę chciałam wypić, to mi się robaczki jakieś w słoiku zalęgły. Wszystko dziś przeciwko mnie

Do góry