reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Bubcia mój niestety też leń.. Tzn zrobi co musi ale sam z siebie to nigdy... Jemu po prostu nie przeszkadza ze nie ma gdzie szklanki włożyć bo zlew pełen, że na dywanie nie można usiąść bo okruszków od groma, na kanapie sterta ubrań itd. Tłumaczy się ze wszyscy faceci są niedomyslni...

Miał być upał od wczoraj a póki co jest 21 stopni, przyjemnie :)

No u mnie dokładnie tak samo, ja nie mogę usiedziec jak bałagan a dla niego to wystarczy żeby droga do łóżka na kanapę do kibelka i do wyjścia była a reszty po prostu nie widzi, jak mu powiem że ma coś zrobić to zrobi a sam z siebie to musi być naprawdę jakiś specjalny dzień, Stara się się zmienić i robić sam z siebie Ale baaaardzo wolno to idzie , ajj z tymi facetami ciężko czasami wytrzymać

reklama
Moja corka bedzie stety niestety charakterna po mamusi bo kopie tylko jak jej sie cos nie podoba - nerwy znaczy sie HahHa
Jak leze na prawym boku to potrafi non stop walić i tylko sir przekrece na lewy i jak makiem zasiał :D
To samo w biurze czy samochodzie jak siedzie - nie odpuszcza az nie wstane ehhhh bedzie wesoło

własnie miałam pisac że mój maały sie nie rusza od wczoraj, zaczepianie ani cukierki nie pomogły :(, ale dostał czkawki :)

chociaz słabo sie rusza, chyba to dlatego ze wczoraj odmrazalam i myłam cała lodówke.. do 13 na kucaka .. jak myslicie mogło sie cos stac od tego?

Mój facet też należy do tych, którzy zrobią jak się palcem pokaże :crazy: Troszkę leniuch z niego ale i tak w porównaniu do facetów moich koleżanek wydaje mi się, że mam najlepiej :szok:

Kopniaki też mu wczoraj pokazać próbowałam ale niestety nie był na tyle cierpliwy :no:

Mnie też zostawił równo rok temu facet po 7 latach, ale ja odwrotnie niż wy - przytyłam bardzo po tym :) rzuciłam fitness i zaczęłam jeść. A najlepsze na rozstanie jest zrobienie sobie szybko dziecka z innym :D wszystkie doły odeszły w zapomnienie dzięki dzidziusiowi :-)
Marzenka witaj w klubie :-D Podobna bardzo u mnie historia :tak: Prawie 2 lata temu spakowałam się i wyjechałam z Gdańska od narzeczonego po tym jak po rezerwacji sali, DJa, kamerzysty, fotografa (..) usłyszałam, że chciałby przełożyć ślub bo nie jest jeszcze gotowy :eek: Byliśmy razem 8 lat ..
Od 1,5 roku jestem z Maćkiem i jesteśmy bardzo szczęśliwi, że niedługo zostaniemy rodzicami :-D

No ja na mojego nie mogę narzekać. Przejął się bardzo tym, że mam się oszczędzać i sam wszystko próbuje robić. Piszę próbuje, bo nie zawsze zrobi dokładnie czy wtedy kiedy bym chciała, ale i tak doceniam jego zaangażowanie. :-) I jeszcze mnie pilnuje oli opieprza jak się zapomnę i chcę coś zrobić. ;-)

Emenems uwielbiam takie dzieci z charakterkiem!!! Córa kuzyna jest takim pieronkiem. Gdzie diabeł nie wejdzie tam ją pośle. Jest cudowna!!! A w tym samym wieku mamy w rodzinie taką co wszystkiego się boi i jest ostrożna. I to już nie to. Też fajna ale bez tego czegoś!. Zatem zapowiada się że będziesz miała super córkę!!! :-D

Mój synek jest rano chyba lubi pospać (oby mu zostało jak będzie po tej stronie brzucha! ;-)). Najbardziej aktywny jest około południa. I lubi muzykę. Ale generalnie dość leniwy. I też nie lubi niektórych moich pozycji i daje znać, że mu nie pasuje. :-)

Dziewczyny jak u Was z tetnem, wiem ze w ciazy bywa podwyzszone, ale ja ktorys raz z zrzedu mam 110 w spoczynku, i czuje to, tzn jest mi zle, czuje ze serce wali...

Ja mam niskie cisnienie, wynik z wczoraj 101/60 tętno 65. Tętno 90/110 uzyskuje po 40 minutach na biezni to nie pomogę ....

No wlasnie, ja tez zawsze mialam w granicach 60, a teraz jakies szalenstwo i dziwic sie ze ciagle dysze... cisnienie mi skacze, ale jeszcze miesci sie w normie, a tetno szaleje.

reklama
Do góry