reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

puchniecie nog w ciazy to kilka przyczyn - cisnienie, stan przedrzucawkowy, zatrucie. mi po porodzie tak strasznie spuchly na 2 dni ze nie bylam w stanie zadnych butow zalozyc i wracalam na boso ze szpitala xD

Emenems ja tez :)

reklama
puchniecie nog w ciazy to kilka przyczyn - cisnienie, stan przedrzucawkowy, zatrucie. mi po porodzie tak strasznie spuchly na 2 dni ze nie bylam w stanie zadnych butow zalozyc i wracalam na boso ze szpitala xD

Emenems ja tez :)

Czyli jednak duzo z ciśnieniem no ja mam niedocisnienie wiec moze dlatego

Green nie ma dwóch takich samych ciąż u jednej kobiety, a co dopiero u dwóch. :-) Nie przejmuj się tym. Ważne żeby dziecko rozwijało się dobrze i ty żebyś dawadawała radę.

Jak tętno ci przeszkadza spróbuj wypić duszkiem kilka łyków zimnej wody z lodówki lub przemyć twarz i kark zimną wodą. Powinno to pobudzić nerw błędny i trochę obniżyć tętno. :-)

Green dopytaj o skarpety lub pończochy uciskowe dla kobiet w ciąży. W necie można kupić. Poprawiają krążenie krwi i limfy w nogach. Mogą Ci pomóc.

Martusia to widzę, że kilka z nas chce małego Alka w domu! :-)
No u mnie do wyboru: Aleksander Edward lub Tymoteusz Edward. :-)

Tak, tak dzieki za rady taki mnie dol od rana zlapal, ze sie poplakalam, nie lubie byc taka zmeczona, narzekac wrrrr.... ;-) moja mama rozmawiala przed chwila z lekarzem, bo ma dyzur mam spisywac wszystko i sie nie denerwowac, bo bedzie gorzej, za tydzien mam wizyte to i sama na spokojnie o wszystko zapytam ;-)

reklama
Do góry