reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
A ja zostałam na tydzień sama jak palec, ale to w sumie dobrze, odpocznę sobie od wszystkich i porobię porządki w rzeczach przed przeprowadzką :-) M pojechał nad morze i mnie nie zabrał, ale i tak bym nie dała rady tak daleko jechać :-D
Mój maluch zaczął w końcu szaleć w brzuszku :)

Mi za to wypływa z wewnątrz luteina. Nie wiem czy tak ma być, czy ja to źle aplikuję?? Ale zawsze wszystkie globulki mi wypływały.

A co do porodu to przeważnie kobiety ciężarne z cukrzyca i przy insulinie sa wysyłane do Poznania na poród, a mój lekarz prowadzący już mi zapowiedział ,że mam sie ewentualnie nastawiać na poród w Poznaniu. Wczoraj wieczorem już miałam doła i płakałam i dzisiaj też mnie trzymało. Już trochę lepiej ale to się okaże wkrótce. Jutro sie odezwę bo moje córki chcą trochę na laptopie coś porobić. Spokojnego wieczoru i nocy Buziaki :)

Grubasek to Ty w Wałczu mieszkasz? Zazdroszczę pięknej okolicy ;)

Ponoc teraz można zaobserwować większą ilość śluzu. Ja tez ciut mam ale troszkę u nie grudki.

Padam na twarz po zwiedzaniu. 5 godzin jechalismy, 3 razy w miastach sie zgubilismy, 1 większą kłótnie zaliczyliśmy ;) nawet na basen nie mieliśmy siły iść. Może jutro. M padł, że się go nawet wykorzystać nie da ;) a młoda nadal nie śpi

I znowu zasypiam, budze sie, zasypiam, budze sie, zasypiam, budze sie, jak tak mozna.. tu pociagnie, tam zapiecze, tu zaboli, siku sie zachce wrrrr... w ogole obudzilam sie w nocy i myslalam, ze zawalu dostane jak sie zorientowalam, ze leze na plecach od nie wiem jakiego czasu... :-)

reklama
Green ja czasem śpię na plecach.

W ogóle to byłam tak zmęczona, że gdy odespalam to najgorsze, obudziłam się po 1 i nie mogłam zasnąć. Masakra. M i Pola nadal śpią, a ja już gotowa do dzialania.

Do góry