reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Marcepanek- odpoczywaj i trzymamy za Ciebie kciuki ;)

grubasek- ja nie mogę wyczaić Ciebie na FB

Kurka nienawidzę pakowania i przedwyjazdowego stresu. M ma w dupie, Polka przeszkadza na każdym kroku, jeszcze nie śpi tylko wyje co chwila, tak głośno, ze na stówę u sąsiadów słychać. Ja się dzisiaj narobiłam trochę, nasprzątałam, ale i tak wszystkiego nie zrobiłam, spakowac nas oczywiście ja musiałam. Jestem mega zestresowana, do tego dzisiaj problemy żołądkowe i cały brzuch mi się napina i pobolewa :( Do dupy takie wakacje, jak ZAWSZE przed muszę się nastresować. A się boję, bo w zeszłym roku w mega nerwicę przed wyjazdem wpadłam

reklama
Marcepanek- odpoczywaj i trzymamy za Ciebie kciuki ;)

grubasek- ja nie mogę wyczaić Ciebie na FB

Kurka nienawidzę pakowania i przedwyjazdowego stresu. M ma w dupie, Polka przeszkadza na każdym kroku, jeszcze nie śpi tylko wyje co chwila, tak głośno, ze na stówę u sąsiadów słychać. Ja się dzisiaj narobiłam trochę, nasprzątałam, ale i tak wszystkiego nie zrobiłam, spakowac nas oczywiście ja musiałam. Jestem mega zestresowana, do tego dzisiaj problemy żołądkowe i cały brzuch mi się napina i pobolewa :( Do dupy takie wakacje, jak ZAWSZE przed muszę się nastresować. A się boję, bo w zeszłym roku w mega nerwicę przed wyjazdem wpadłam

U mnie to jest ale jak wracam z pl bo jestem obkupiona i nie umiem sie spakować i panika i zawsze jest tak samo - nie mam czasu, wszystko rozpieporzone po całym mieszkaniu i siadam i zaczynam plakac i krzyczeć na wszystkich i wtedy maz i mama zaczynaja pakowac - ostatnio Marcin zaczal omijać czesc z płaczem i krzykiem i wysyła mnie do siostry i sam wszystko pakuje

Trzymaj sie kochana - nie daj sie.

Polka na pewno chce pomoc :)

Co wy dziewczyny - śpicie jeszcze ? :szok: Moje dziecko już po 5 na siku mnie obudziło i pospane :no:

Znowu miałam problem, żeby was nadrobić :eek:

Kładliśmy wczoraj panele w sypialni gdzie i maluszek zamieszka z nami :-D Tzn mój Maciuch z tatą kładł.. Za tydzień salon 2 x większy a tu cały dzień im zszedł na mały pokój :no: Nie wyobrażacie sobie ile mam na dziś sprzątania.. Wszystko z małego znalazło się w dużym plus pełno kurzu i syfu wszędzie :wściekła/y:

Emenems moja praca bardzooo do Twojej podobna i też mam "na dole" sklep firmowy ze słodkościami :-D I produkcję też - wszystkie zapachy do mojego biura :-D

Betka moje dziecię tez dziś po 5 chciało siku. bałam się ze nie usnie ponownie bo zasnęła przed 20 wczoraj ale dospalismy prawie do 8. Teraz się szykujemy i niebawem ruszamy za miasto do koleżanki :)

My też z Olim wstaliśmy po 9. Drugie dziecię tez się już odzywa :)

Simka wiem jak to jest. Nie daj się.
Vivienne miłego dnia :)

Miłego dnia wszystkim, idziemy zjeść jakąś amkę jak to Oliwier mówi :)

Dziewczyny ja mam taki dziwny problem, ostatnio zauważyłam że wydziela mi się śluz Ale w takich dziwnych skrzepach takich grudkach , jest on mocno zbity , jest to normalne? Miała któraś coś podobnego?

Bubcia501 też od kilku dni obserwuje śluz, taki białawy, ciężko mi powiedzieć czy w grudkach, raczej widze go na majtkach, czuje jak sie wycieram. W mojej madrej ksiazce czytalam, ze wlasnie teraz moze sie on niby pojawic, i dopoki jest jasny i bezzapachowy to jest ok ;-)

Tzn śluz to mam cały czas teraz tylko dużo więcej Ale na papierze zostaje mi taka dziwna grudka, właśnie przeczytałam ze tak wygląda czop sluzowy, który wydzielany jest, jak szyjka się rozszerza i to już przed porodem i tak trochę zaczęłam panikowac, ale żadnej krwi w tym nie ma więc nie wiem ajj

O to i ja nic nie podpowiem, ja w ogole nie mialam do tej pory. Na kazdej wizycie lekarz pytal czy mam i jak mowilam, ze nie to bylo ok. Z tego co rozumiem i mysle sobie to moze to moze wskazywac na jakies bakterie? zapalenie? infekcje? Sama nie wiem...

reklama
To już Wam mogę powiedzieć że czop śluzowy wygląda inaczej niż mówicie. W Internecie to są bzdury :) poza tym nie ma szans by teraz odszedł. No chyba że rozwarcie macie na 4 cm conajmniej. Tak więc spokojnie ;)

Do góry