reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

A dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, nosicie rajstopy w ciąży? Tzn takie normalne? Bo już przeczytałam ze niby szkodliwe są, No ale jeżeli mnie nie uciekają to jak niby szkodzą ?

Jak mialabym nosic to tylko ciazowe :) ale to tylko ze wzgledu na brzuch, a raczej brzuchol :D

Dziewczyny jadę do szpitala, strasznie mnie brzuch boli :(

Martusia, trzymaj sie mam nadzieje ze to nic powaznego i daj znac

reklama
:-) Witajcie wczoraj byliśmy na wizycie kontrolnej u diabetologa i moje obawy się potwierdziły dostałam insulinę na noc :( wczoraj wieczorem wzięłam pierwszy zastrzyk i rano na czczo glukoza mi spadła na 87 czyli prawidłowo ale po śniadaniu wzrosła na 167 :( jestem załamana bo powiedziała , że może się okazać iż dostanę jeszcze insulinę na dzień. Jestem przerażona wiem ,że chodzi o dobro dziecka. W nocy prawie nie spałam bo spałam czujnie gdyż pani doktor powiedziała , że insulina może mi spaść w nocy i będę musiała wypić wodę z cukrem i zjeść pół kromki chleba żeby podnieść. A moje Maleństwo rusza się i jak usiądę nie tak to daje mi popalić aż zmienię pozycję. Cieszę się ,że się odzywa ale mam doła z powodu tej cukrzycy.

Marta trzymamy kciuki! Mnie wczoraj troche tez bolala szyjka i w ogole krok, nawet sie przestraszylam, ale dzieki Bogu polezalam, potem sie czyms zajelam i zapomialam wcale, przeszlo jakos.

reklama
Hmm w takim razie też muszę sobie kupić takie rajstopki, a tak w ogóle to ja jeszcze ani jednej rzeczy ciazowej nie mam a wy już nosicie ciążowe ubrania ?

Do góry