reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Nie przemęczaj się chociaż :) u mnie dziś szwagierka była 3 razy podłogi mylysmy i meble i okna juz ona ściany gotowe jeszcze tylko w pon zamontować drzwi z ościeżnicami zqimpregnowac kamień w salonie kupić umywalkę i kibelek i można iść mieszkać !! 13tego minęło 2 miesiące remontu :/

aktina, a miałam się spytać Ciebie wcześniej, orientujesz się może czy w Mastermedzie w Białym to połówkowe nagrywają na płytkę lub usb?

Ewa nie nie dostałam żadnego nagrania ani nic takiego tylko kilka zdjęć. Była ze mną Anitka i dr Zdrodowska włączyła jej na chwilke 4d to sobie popatrzyła jak braciszek trzyma rękę na głowie, ale na sekundę dosłownie a poza nic.

o matko ale naskrobałyście postów .. trzeba nadrobić później ... ja się mniej udzielam teraz jakoś mam nastroje zmienne - ale bardziej płaczliwy zmienny z depresją :( ehh ...

Ja wczoraj miałam taki beznadziejny nastrój bo mieliśmy się z gościem od nowego mieszkania spotkać i się w końcu nie spotkaliśmy a ja bym chciała bo chce od września się przeprowadzić no i wczoraj ciągle płakać mi się chciało i byłam zła aż na moim m się wyzywalam to na poprawę nastroju mnie na zakupy zabrał, nienawidzę hormonów Ale już ok Ej dziewczyny a wy macie jeszcze mdłości? Bo ja się naczytalam że w drugim trymestrze już spokój i super powinnam się czuć a mi mdłości wróciły i teraz codziennie się źle czuje i nie wiem czemu i do tego strasznie mnie wypryszczylo , to normalne ?

reklama
Hej,
ja mam hemoglobinę 11.0 i gin powiedział, że jestem na granicy.
My dzisiaj mielismy mieć rodzinny dzień i jechać nad jezioro i na pierogi na Kaszuby. Niestety wczoraj byliśmy na urodzinach na plaży i mężuś tak się spił, że dopiero wstał i umiera. Ale tyle razy wczoraj wyznawał mi miłość i kazał się nagrać jak deklaruje, że nie mam już w życiu pracować, że nie mam siły być na niego zła:)

Do góry