green_parsley
Fanka BB :)
Ja konkretnie ciążowe nie, ale za to nazywam je namiotami, dzis np nowy szary namiot z rekawami sobie kupilam, do leginsow bedzie w sam raz ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja noszę sukienki i spódnicę, w krótkie spodenki też wchodzę, długich nie noszę bo uciskaja mi brzuszek, jak jest chłodniej to legginsy nakładam Ale chyba pora już kupić jakieś spodnie ciążowe bo jesień idzie awlegginsach zimno, koszulki noszę normalne
Paulettah- ty masz bliźniaki to pewnie dużo wiekszy brzuszek to dlatego u ciebie sukienka się podciagaa jak masz dwójkę to jak się ruszają to bardziej czujesz? Czy mniej się ruszają? Jak to jest? Jakie to uczucie dwójka
Hmm raz sie rusza do góry a raz na dole to tak przypuszczam ze raz jeden raz drugia dzisiaj pierwszy raz poczułam pod ręka! Wiec chłopaki coraz silniejsze
jak byłam w szpitalu kazali mi pisać ile ruchów czuje na godzinę to najwiecej było 10
![]()