Bubcia501
Fanka BB :)
Ja nic nie czuje do tej pory, zaczynam sie juz niecierpliwic... :-)
U mnie baaardzo delikatnie i baaardzo rzadko, przeważnie jak leżę więc może musisz się wsłuchać i też poczujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nic nie czuje do tej pory, zaczynam sie juz niecierpliwic... :-)
Oo super to często czujesz , ja narazie baaaaardzo rzadko , fajnie będzie jak u ciebie będą się wiercic i będzie to widaćsłodkie
Joa ja mam takie nagranie jal sir nawalilam w Hiszpanii i w łazience sie szykowałam bo szliśmy zjesc - maz nagrał, do dzis jak ma zły humor to se puszcza - masakra jakas to nagranie, taki burak "a teraz ide se zjesc a wiesz czemu? Bo mnie na to stac. I co tak chichrasz? I tak tego nikomu nie pokazesz bo bedzie ci wstyd ze taka żone masz"
Wycięłam Oczywoscie przekleństwa z cytatu... Maskara ;p
Bubcia ja mam jedna pare ciazowych jesCze nie nosilam bo nie mam do czego poki co![]()