reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja właśnie wracam z drugiego podglądu. Na lewym pęcherzyk już ma 22mm, o tym na prawym nic nie wspomniała doktor. Endometrium 9mm. Jutro ok. 20 zastrzyk i w poniedziałek rano pierwsze podejście do IUI 🥹
Koniecznie daj jak po IUI bo też się pewnie zdecydujemy, myślę że w okolicach wakacji jak do tego czasu nie zaskoczy ☺️

Nooo tak powinno raczej być.
Plemniki żyją zdecydowanie dłużej niż komórka jest zdolna do zaplodnienia.

Inna sprawa, że podobno jest dziewczyna wybredna 🤪😅

Chyba nie ma przeciwwskazań do seksu przed IUI?! Zdecydowanie lepiej żeby zaczekaly
No to chyba muszę jutro dopaść swojego 😅 Tak będzie najbezpieczniej. Pewnie gdyby nie to, że weekend po drodze, to zastrzyk mógłby być dzisiaj wieczorem i jutro/pojutrze IUI 🤔 No ale cóż, tak wyszło.

Nie. Jutro pójdę jak znowu na obu będą dwie kreski. Jakoś nie wierzę w to. Wydaje mi się że to moja wyobraźnia 🫣
Wbije na chwilę, bo razem byłyśmy na kreskach 🙈. Mój cień i fałszywka skończyła wczoraj 3 tygodnie 😉 i tego Ci życzę 😘

Do wszystkich dziewczyn, które walczą i się nie poddają... Mój syn jest tęczowym chłopcem, bo pierwsza ciążę (uzyskaną po 2 latach starań) poroniłam, później staraliśmy się o 2 dzidzię i zaliczyłam tu z dziewczynami na kreskach 4 biochemy 🤷 Dzisiaj tulę moją szczęśliwą siódemkę i jestem szczęśliwa, że się nie poddałam 🥰

Trzymam za Was wszystkie moooocno kciuki ! A właściwie wszystkich, bo dla waszych partnerów to też trudny okres 😘

Wbije na chwilę, bo razem byłyśmy na kreskach 🙈. Mój cień i fałszywka skończyła wczoraj 3 tygodnie 😉 i tego Ci życzę 😘

Do wszystkich dziewczyn, które walczą i się nie poddają... Mój syn jest tęczowym chłopcem, bo pierwsza ciążę (uzyskaną po 2 latach starań) poroniłam, później staraliśmy się o 2 dzidzię i zaliczyłam tu z dziewczynami na kreskach 4 biochemy 🤷 Dzisiaj tulę moją szczęśliwą siódemkę i jestem szczęśliwa, że się nie poddałam 🥰

Trzymam za Was wszystkie moooocno kciuki ! A właściwie wszystkich, bo dla waszych partnerów to też trudny okres 😘
To juuuuż?? 😮 A ja jeszcze dobrze pamiętam te Twoje „fałszywe” kreski… 🥹 Gratulacje!!! 🥰

reklama
Widzę ze powstał już lutowy wątek . Jutro już ostatni , także chciałam podziękować za prowadzenie tego wątku @Patii26 . Życzę każdej z was abyśmy się spotkały na wątku mamusiowym , wszystkie was do siebie zapraszam na październikowe mamy i trzymam kciuki ♥️ a wy trzymajcie za mnie , abym szczęśliwe dotarła do października ☺️
Powodzenia kochana, trzymamy kciuki za kropka, niech rozwija się pięknie ❤️ Spokojnej ciąży życzę 🥰

Do góry