olka11135
Fanka BB :)
Chyba nie ma przeciwwskazań do seksu przed IUI?! Zdecydowanie lepiej żeby zaczekaly
Ja to bym pomyślała, że nawet trzeba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba nie ma przeciwwskazań do seksu przed IUI?! Zdecydowanie lepiej żeby zaczekaly
Na zdjęciu może coś widać jak ktoś bardzo chce zobaczyć, ale w rzeczywistości prawdziwa biel niestety. A zazwyczaj jest chyba odwrotnie, na zdjęciu nie widać a w rzeczywistości jest cień cieniaNo piękne kreski, ani przyglądać się nie trzeba
Ja tu coś widzę![]()
Koniecznie daj jak po IUI bo też się pewnie zdecydujemy, myślę że w okolicach wakacji jak do tego czasu nie zaskoczyJa właśnie wracam z drugiego podglądu. Na lewym pęcherzyk już ma 22mm, o tym na prawym nic nie wspomniała doktor. Endometrium 9mm. Jutro ok. 20 zastrzyk i w poniedziałek rano pierwsze podejście do IUI![]()
Jak ja widzę to jest!Dziewczyny sikałam... Facelle i te fałszywe pinki. Też to widzicie?
Nooo tak powinno raczej być.
Plemniki żyją zdecydowanie dłużej niż komórka jest zdolna do zaplodnienia.
Inna sprawa, że podobno jest dziewczyna wybredna![]()
No to chyba muszę jutro dopaść swojegoChyba nie ma przeciwwskazań do seksu przed IUI?! Zdecydowanie lepiej żeby zaczekaly
Wbije na chwilę, bo razem byłyśmy na kreskachNie. Jutro pójdę jak znowu na obu będą dwie kreski. Jakoś nie wierzę w to. Wydaje mi się że to moja wyobraźnia![]()
To juuuuż??Wbije na chwilę, bo razem byłyśmy na kreskach. Mój cień i fałszywka skończyła wczoraj 3 tygodnie
i tego Ci życzę
Do wszystkich dziewczyn, które walczą i się nie poddają... Mój syn jest tęczowym chłopcem, bo pierwsza ciążę (uzyskaną po 2 latach starań) poroniłam, później staraliśmy się o 2 dzidzię i zaliczyłam tu z dziewczynami na kreskach 4 biochemyDzisiaj tulę moją szczęśliwą siódemkę i jestem szczęśliwa, że się nie poddałam
Trzymam za Was wszystkie moooocno kciuki ! A właściwie wszystkich, bo dla waszych partnerów to też trudny okres![]()
My też tak niedługo napiszemy o TobieTo juuuuż??A ja jeszcze dobrze pamiętam te Twoje „fałszywe” kreski…
Gratulacje!!!
![]()
Powodzenia kochana, trzymamy kciuki za kropka, niech rozwija się pięknieWidzę ze powstał już lutowy wątek . Jutro już ostatni , także chciałam podziękować za prowadzenie tego wątku @Patii26 . Życzę każdej z was abyśmy się spotkały na wątku mamusiowym , wszystkie was do siebie zapraszam na październikowe mamy i trzymam kciukia wy trzymajcie za mnie , abym szczęśliwe dotarła do października
![]()