reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja bym pewnie i siknęła i betę robiła 😅
W ogóle jak patrzę na te Wasze kreski to mam ochotę sikać na patyk 😅🤣🤣
Załóż sobie jak ja że dopiero x +y dni po okresie a potem się zdziw że jakaś wkurzona jesteś Sutki bolą, więc pms na pełnej, ogórki konserwowe są najlepsze, ryba z puszki w pomidorach to w ogóle rarytas a no i ulubiona kawa jest fe a ostre jest fuj i jak już prawie zwrócisz kawę to uznaj „dobra siknę” i łap te nieliczne krople 😂😂😂😂 wróżę sukces 😂😂😂

Powiedzcie mi czy jak wczoraj progesteron był <0.1 to raczej nie było owulacji wczoraj ani we wtorek ? Bo od poniedziałku do środy rana był śluz płodny a dziś już kremowy. A progesteron zaczyna wzrastać już przed owulacją ? Chyba nic z tego cyklu nie będzie 😢

Załączniki

• Screenshot_2025-01-22-20-48-22-99_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-01-22-20-48-22-99_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 47
Powiedzcie mi czy jak wczoraj progesteron był <0.1 to raczej nie było owulacji wczoraj ani we wtorek ? Bo od poniedziałku do środy rana był śluz płodny a dziś już kremowy. A progesteron zaczyna wzrastać już przed owulacją ? Chyba nic z tego cyklu nie będzie 😢

Hmm a jakie masz normy na wyniku?
Bo mi się coś kojarzy, że przy owulacji jest jednak powyżej 1 ng więc raczej bym obstawiała, że taki wynik jest przed. Natomiast chyba ciężko powiedzieć czy 1 dzień czy tydzień. To raczej musiałabyś na USG iść 🤔

Powiedzcie mi czy któraś z was miała takie uczucie jak ja , cały czas mam wrażenie że dostałam okres ( tak jakby cały czas mi tam jest mokro ) a na matkach nie ma zbyt wiele . Bo to że podbolewa mnie momentami brzuch to rozumiem że raczej normalne ?

reklama
Powiedzcie mi czy któraś z was miała takie uczucie jak ja , cały czas mam wrażenie że dostałam okres ( tak jakby cały czas mi tam jest mokro ) a na matkach nie ma zbyt wiele . Bo to że podbolewa mnie momentami brzuch to rozumiem że raczej normalne ?
Ja tak miałam w pierwszej ciąży :) co chwilę latałam do toalety bo myślałam że okres przyszedł a tam nic

Do góry