klaudia16
Fanka BB :)
wiadomo pomiędzy było 100 innych testów , rano ,popołudniu i wieczorem ale mówię no nie będę dodawać wszystkichOjaaa, no ewidentnie ciemniejetrzymam mocno kciuki
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiadomo pomiędzy było 100 innych testów , rano ,popołudniu i wieczorem ale mówię no nie będę dodawać wszystkichOjaaa, no ewidentnie ciemniejetrzymam mocno kciuki
![]()
w takim razie również dziękujęI ja i ja też będę czekać z Tobą![]()
Tak ja też jutro przyrost no i ten próg nieszczęsny. Wysłałam rano wyniki do lekarki, ale jeszcze nie mam żadnej odpowiedzi czy mam coś zmieniać w dawkowaniu czy niew takim razie również dziękujęa ja czekam z tobą na twój przyrost , też idziesz jutro ?
![]()
to najgorsze czekać na info od lekarza . Moja zawsze odpisuje dopiero po skończeniu przyjmowania pacjentówTak ja też jutro przyrost no i ten próg nieszczęsny. Wysłałam rano wyniki do lekarki, ale jeszcze nie mam żadnej odpowiedzi czy mam coś zmieniać w dawkowaniu czy nie![]()
Pierwszy raz dzisiaj weszłamZa często odświeżałaś![]()
to jutro będziemy obie siedzieć jak na szpilkach i czekać na odpowiedni przyrostTak ja też jutro przyrost no i ten próg nieszczęsny. Wysłałam rano wyniki do lekarki, ale jeszcze nie mam żadnej odpowiedzi czy mam coś zmieniać w dawkowaniu czy nie![]()
do 13 jeszcze sporo czasu także daj im chwilęPierwszy raz dzisiaj weszłam![]()
to najgorsze czekać na info od lekarza . Moja zawsze odpisuje dopiero po skończeniu przyjmowania pacjentówpróbowałaś zadzwonić ? Bo ewidentnie powinno ci zwiększyć dawkę
to jutro będziemy obie siedzieć jak na szpilkach i czekać na odpowiedni przyrost![]()