reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
o tym bliźniaku to pisałam do innego komentarza . Ogólnie to ja też kiedyś myślałam że chciałabym urodzić marzec/kwiecień ,brzuch byłby w fajnym momencie ,nie byłoby za gorąco , a jak przyjdzie lato to już bym miała 2-3 miesięczne dziecko także idealnie . W tym momencie już o tym nie myślę , chciałabym poprostu urodzić zdrowe dziecko , mogę się męczyć w lato , mogę spędzić święta w szpitalu naprawdę obojętne mi to 😅
Ja to wiem 😉 rozmawiamy luźno, bez wplatania tego kto ile sie stara, luźne przemyślenie.
Ja też staram się od teraz, więc jeśli się uda, to wiadomo że nie urodzę w kwietniu.

Patrząc po liście:
@bambi1990 beta spadła - nie wiem co chce mieć wpisane (kiedy wpisywałyśmy złamane serce)
@ic5289 - beta negatywna :( po transferze
@penguinlicious - okres
@jaśminowastaraczka - z wyrostkiem była w szpitalu więc obstawiam, że również okres
@4nia_m - negatyw, czekała na okres
@Dorka66 - pozytyw ❤️
@Izabela1993 - pozytyw ❤️
@Roxi. - negatyw
@a.może.ciążaa - nie odzywała się
@karolinaaax - również nie odzywała się

@Klemensa i @klaudia16 mają jeszcze czas, ale pozytyw ❤️❤️

Edit. Ja prosiłam o przepisanie na 31.01 z ławeczki, a @MamaR chyba na ławeczkę bo owulacji jednak nie było :(

Resztę mogę obczaić później :) bo czas mi się skończył :D
Jesteś wielka ! Dzięki ❤️
Zaraz się biorę za aktualizacje.

Tak robiłam betę ,narazie wyszła niziutka bo niecałe 30 próg 60 . Test 9 dni po zastrzyku był już prawie negatywny (kreska widziana przez lupę ) i od 10 dnia zaczynało ciemnieć . Tak to mniej więcej wygląda na testach (specjalnie dla ciebie dodam jeszcze raz ☺️) jutro idę na betę jeszcze raz i liczę że będzie min. 60 ale chciałbym żeby była wyższa będę spokojniejsza 🤞🤞

Załączniki

• 4df159ff-104b-414c-b60d-c03ec5c9a5a3.jpeg
    4df159ff-104b-414c-b60d-c03ec5c9a5a3.jpeg
    69 KB · Wyświetleń: 45
  • 1a2b0fa8-99b6-4c16-9243-7f5518f0b6a3.jpeg
    1a2b0fa8-99b6-4c16-9243-7f5518f0b6a3.jpeg
    72,5 KB · Wyświetleń: 45
  • c1fbdf4e-1df1-4427-9935-bc5799cae86e.jpeg
    c1fbdf4e-1df1-4427-9935-bc5799cae86e.jpeg
    20,1 KB · Wyświetleń: 44
Tak robiłam betę ,narazie wyszła niziutka bo niecałe 30 próg 60 . Test 9 dni po zastrzyku był już prawie negatywny (kreska widziana przez lupę ) i od 10 dnia zaczynało ciemnieć . Tak to mniej więcej wygląda na testach (specjalnie dla ciebie dodam jeszcze raz ☺️) jutro idę na betę jeszcze raz i liczę że będzie min. 60 ale chciałbym żeby była wyższa będę spokojniejsza 🤞🤞
Ojaaa, no ewidentnie ciemnieje 😍 trzymam mocno kciuki ❤️

reklama
Do góry