reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
o tym bliźniaku to pisałam do innego komentarza . Ogólnie to ja też kiedyś myślałam że chciałabym urodzić marzec/kwiecień ,brzuch byłby w fajnym momencie ,nie byłoby za gorąco , a jak przyjdzie lato to już bym miała 2-3 miesięczne dziecko także idealnie . W tym momencie już o tym nie myślę , chciałabym poprostu urodzić zdrowe dziecko , mogę się męczyć w lato , mogę spędzić święta w szpitalu naprawdę obojętne mi to 😅
Ja to wiem 😉 rozmawiamy luźno, bez wplatania tego kto ile sie stara, luźne przemyślenie.
Ja też staram się od teraz, więc jeśli się uda, to wiadomo że nie urodzę w kwietniu.

Patrząc po liście:
@bambi1990 beta spadła - nie wiem co chce mieć wpisane (kiedy wpisywałyśmy złamane serce)
@ic5289 - beta negatywna :( po transferze
@penguinlicious - okres
@jaśminowastaraczka - z wyrostkiem była w szpitalu więc obstawiam, że również okres
@4nia_m - negatyw, czekała na okres
@Dorka66 - pozytyw ❤️
@Izabela1993 - pozytyw ❤️
@Roxi. - negatyw
@a.może.ciążaa - nie odzywała się
@karolinaaax - również nie odzywała się

@Klemensa i @klaudia16 mają jeszcze czas, ale pozytyw ❤️❤️

Edit. Ja prosiłam o przepisanie na 31.01 z ławeczki, a @MamaR chyba na ławeczkę bo owulacji jednak nie było :(

Resztę mogę obczaić później :) bo czas mi się skończył :D
Jesteś wielka ! Dzięki ❤️
Zaraz się biorę za aktualizacje.

Tak robiłam betę ,narazie wyszła niziutka bo niecałe 30 próg 60 . Test 9 dni po zastrzyku był już prawie negatywny (kreska widziana przez lupę ) i od 10 dnia zaczynało ciemnieć . Tak to mniej więcej wygląda na testach (specjalnie dla ciebie dodam jeszcze raz ☺️) jutro idę na betę jeszcze raz i liczę że będzie min. 60 ale chciałbym żeby była wyższa będę spokojniejsza 🤞🤞

Załączniki

• 4df159ff-104b-414c-b60d-c03ec5c9a5a3.jpeg
    4df159ff-104b-414c-b60d-c03ec5c9a5a3.jpeg
    69 KB · Wyświetleń: 74
  • 1a2b0fa8-99b6-4c16-9243-7f5518f0b6a3.jpeg
    1a2b0fa8-99b6-4c16-9243-7f5518f0b6a3.jpeg
    72,5 KB · Wyświetleń: 78
  • c1fbdf4e-1df1-4427-9935-bc5799cae86e.jpeg
    c1fbdf4e-1df1-4427-9935-bc5799cae86e.jpeg
    20,1 KB · Wyświetleń: 76
Tak robiłam betę ,narazie wyszła niziutka bo niecałe 30 próg 60 . Test 9 dni po zastrzyku był już prawie negatywny (kreska widziana przez lupę ) i od 10 dnia zaczynało ciemnieć . Tak to mniej więcej wygląda na testach (specjalnie dla ciebie dodam jeszcze raz ☺️) jutro idę na betę jeszcze raz i liczę że będzie min. 60 ale chciałbym żeby była wyższa będę spokojniejsza 🤞🤞
Ojaaa, no ewidentnie ciemnieje 😍 trzymam mocno kciuki ❤️

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry