Jutro będę czekać z Tobąto może tym razem też tak będą , oby . Czekamy cierpliwie ja jutro to pewnie wyjdę z siebie i liczę że też będą tak jak te wczorajsze a nie 16-18 bo oszaleje
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Hejka dzievwuzny, wybaczcie za moją nieobecność, ale ze zdrowiem kiepsko. W nicy z pondz na wtorek dostałam ostrej jelitowke, wymiotowałam od 1 w nocy do 5 rano co godzinę a od 5 do 7:30 co pół godziny... Jestem wyjalowiona od 3 dni, brak apetytu i mega mega słaba. Nie miałam siły nawet na tel siedzieć, tylko leżałam i spałam. Nadrobić Was nie nadrobię za Chiny bo mam aż 50 stron do nadrobienia, także będę mocno wdzięczna jeśli mi zrobicie mały update, kto w ciąży, kogo zapisać itp itd Widziałam, że @Klemensa miaka dwie grube krechy gratulacje kochana ! Bardzo się cieszę i życzę aby bobas się zdrowo rozwijał jeśli coś się zmieniło od tego czasu to dajcie znać.
Patrząc po liście:
@bambi1990 beta spadła - nie wiem co chce mieć wpisane (kiedy wpisywałyśmy złamane serce)
@ic5289 - beta negatywna po transferze
@penguinlicious - okres
@jaśminowastaraczka - z wyrostkiem była w szpitalu więc obstawiam, że również okres
@4nia_m - negatyw, czekała na okres
@Dorka66 - pozytyw
@Izabela1993 - pozytyw
@Roxi. - negatyw
@a.może.ciążaa - nie odzywała się
@karolinaaax - również nie odzywała się
@Klemensa i @klaudia16 mają jeszcze czas, ale pozytyw
Edit. Ja prosiłam o przepisanie na 31.01 z ławeczki, a @MamaR chyba na ławeczkę bo owulacji jednak nie było
Resztę mogę obczaić później bo czas mi się skończył
klaudia16
dziękujęJutro będę czekać z Tobą
93kora
No rodzić w upały to jest okropność . Nie polecam .Zgadzam się, rodziłam końcem marca i mieliśmy wtedy mega ciepłe słoneczko. Dobre miesiące na poród. Najgorzej chyba w lato, w te upały.
No tak, ja podchodzę inaczej bo patrze na to jak mam jaMyślę, że nie ma idealnego czasu - jak masz sporo dzieci z naturalnych ciąż i raczej nie miałaś trudności w samym zajściu to myślę, że inaczej się do tego podchodzi.
Ja kiedyś też uważałam, że super wiosenne dziecko - ale po pierwsze jestem zodiakarą i totalnie nie dogaduję się z Baranami, Bykami a już najbardziej z Bliźniętami (no poza moim dziadkiem, ale tu wchodzi relacja dziadek - wymarzona wnusia więc inaczej). Po drugie:
mój syn jest totalnie anty wózek więc siedzenie zamknięta w domu, gdy za oknem jest pięknie, było by straszne, tak to przynajmniej mówiłam sobie i tak jest smog/leje/pada/zimno
Ja to patrze pod kątem chodzenia z wielkim brzuchem lipiec/sierpieńja jestem bliźniakiem haha i powiem ci że raczej dogaduje się prawie z każdym męża mam lwa haha
K_89
Też miałam ciąże z kwietniaHmmm... Zaciekawiło mnie to. Czemu kwiecień odpuszczają?
Edit: doczytałam. Myślę że to sprawa indywidualna (sama miałam ciążę z kwietnia)
klaudia16
o tym bliźniaku to pisałam do innego komentarza . Ogólnie to ja też kiedyś myślałam że chciałabym urodzić marzec/kwiecień ,brzuch byłby w fajnym momencie ,nie byłoby za gorąco , a jak przyjdzie lato to już bym miała 2-3 miesięczne dziecko także idealnie . W tym momencie już o tym nie myślę , chciałabym poprostu urodzić zdrowe dziecko , mogę się męczyć w lato , mogę spędzić święta w szpitalu naprawdę obojętne mi toJa to patrze pod kątem chodzenia z wielkim brzuchem lipiec/sierpień
reklama
Patii26
A to robiłaś już betę i pozytywna była ? A testy po tym jak wyblakły to zaczęły cirmnirc ?o matko to dużo zdrowia , musisz powoli dochodzić do siebie bo taka jelitowka napewno mocno wykończyła organizm . Dużo się działo na forum więc wszystkie raczej nie stracimy haha mnie można narazie wpisać przy niku. Jutro powtórka bety i liczę że przyrost będzie piękny