reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
A jak bd cionsz to co z antybiotykiem? Będziesz konsultować z lekarzem co w takiej sytuacji?
tak tak , ona mi kazała brać antybiotyk od 1 DC , jeżeli nie będzie 1 DC to mam się z nią skontaktować i da nowa receptę . Tylko poprostu nie chce jeszcze teraz bo wszystko się może wydarzyć ,wolę jeszcze poczekać ☺️ narazie biorę probiotyki doustne i dopochwowe i generalnie to nie czuje żeby mi cokolwiek dolegało z jakaś infekcja

No i dziewczyny nic z tego. A szkoda :/
Może w kolejnym cyklu się uda

Załączniki

• IMG_5689.jpeg
    IMG_5689.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 149
Miałam zrobić test wczoraj, ale się okazało, że zużyłam wszystkie testy jakie miałam w domu, jak do tego doszło nie wiem 🙈🙈
Dziś po becie w labie test kupiony i zrobiony 😁

Załączniki

• 871d2169-096b-4b0d-9f89-91de3e5e67d8.jpeg
    871d2169-096b-4b0d-9f89-91de3e5e67d8.jpeg
    34,8 KB · Wyświetleń: 173
reklama
Do góry