Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki !Jadę na betę. Dziś się okaże czy urosła czy nie ... Aż mi się nogi trzęsą.
Hey u mnie okres
Tak chciałam na bete jechać a mnie wyprzedziła
Nie bolał mnie brzuch przed okresem etc a tu bach .
W piątek 15.39 progesteron a dziś okres szybko spadł .jeszcze 3 stymulację i potem odpoczniemy bo już mi się nie chce
Haha okey, być może wzięłam za bardzoZbyt bardzo wzięłaś do siebie moją wypowiedź. To nie było o Tobie a o moich przekonaniach. Rozumiem, że Twoje pytanie było dosyć niewinne. To ja mam w tym temacie dosyć wyraźne stanowisko. Nie szukam oszczędności, stawiam na sprawdzine źródła. Tylko tyle. Twoją ciekawość rozumiem![]()
Jadę na betę. Dziś się okaże czy urosła czy nie ... Aż mi się nogi trzęsą.
Trzymam mocno kciukiJadę na betę. Dziś się okaże czy urosła czy nie ... Aż mi się nogi trzęsą.