11:10. Trzymaj - przyda mi się oby to był szczęśliwy dzień@ic5289 o której jutro masz transfer? Będę mocno trzymać za Cb kciuki
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Słyszałam że można natrafić na podróbki ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ja często kupuje w aptece Gemini online :-)Dziewczyny, czy suplementy kupujecie też na allegro jeśli są tańsze ( lub macie smarta ) czy tylko na stronach aptecznych ?
Lina_88
Zaangażowana w BB
Nie, ja zamawiam tylko z Gemini albo Doz. Jakoś nie mam zaufania do innych sklepów internetowych jesli chodzi o leki, suplementy itp.Dziewczyny, czy suplementy kupujecie też na allegro jeśli są tańsze ( lub macie smarta ) czy tylko na stronach aptecznych ?
Lilli2
Przeważnie na allegroDziewczyny, czy suplementy kupujecie też na allegro jeśli są tańsze ( lub macie smarta ) czy tylko na stronach aptecznych ?
PaniR
Zaciekawiona BB
Ja tylko internetowo z Doz. Nawet gdybym miała oszczędzić na allegro kilkanaście złotych to mam to w nosie Stawiam na jakość i pewność. Nie mam zamiaru się zastanawiać z jakiego źródła to pochodzi i jak było przechowywane. Te parę złotych oszczędności w portfelu nie są tego warte. Skoro staram się o dziecko to zakładam, że mnie na nie stać.Przeważnie na allegro
Patii26
No właśnie ja też nie bardzo, dlatego pytam co Wy sądzicieNie, ja zamawiam tylko z Gemini albo Doz. Jakoś nie mam zaufania do innych sklepów internetowych jesli chodzi o leki, suplementy itp.
Patii26
T
Tu nie chodzi o to czy mnie stać na dziecko czy nie. Ja pytałam ogólnie o leki/suplementy, nie tylko ciążowe i chcialam poznać opinię innych jak kupują I zawsze takie rzeczy właśnie kupuje na stronach aptecznych, nigdy na allegro nie kupiłam, ale właściwie zadałam to pytanie z ciekawości.Ja tylko internetowo z Doz. Nawet gdybym miała oszczędzić na allegro kilkanaście złotych to mam to w nosie Stawiam na jakość i pewność. Nie mam zamiaru się zastanawiać z jakiego źródła to pochodzi i jak było przechowywane. Te parę złotych oszczędności w portfelu nie są tego warte. Skoro staram się o dziecko to zakładam, że mnie na nie stać.
PaniR
Zaciekawiona BB
Zbyt bardzo wzięłaś do siebie moją wypowiedź. To nie było o Tobie a o moich przekonaniach. Rozumiem, że Twoje pytanie było dosyć niewinne. To ja mam w tym temacie dosyć wyraźne stanowisko. Nie szukam oszczędności, stawiam na sprawdzine źródła. Tylko tyle. Twoją ciekawość rozumiemT
Tu nie chodzi o to czy mnie stać na dziecko czy nie. Ja pytałam ogólnie o leki/suplementy, nie tylko ciążowe i chcialam poznać opinię innych jak kupują I zawsze takie rzeczy właśnie kupuje na stronach aptecznych, nigdy na allegro nie kupiłam, ale właściwie zadałam to pytanie z ciekawości.
reklama
93kora
Jak zamówisz do apteki DOZ to zawsze masz taniej 20,30 złotychDziewczyny, czy suplementy kupujecie też na allegro jeśli są tańsze ( lub macie smarta ) czy tylko na stronach aptecznych ?