reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny, czy suplementy kupujecie też na allegro jeśli są tańsze ( lub macie smarta 😅 ) czy tylko na stronach aptecznych ?

Przeważnie na allegro :)
Ja tylko internetowo z Doz. Nawet gdybym miała oszczędzić na allegro kilkanaście złotych to mam to w nosie😅 Stawiam na jakość i pewność. Nie mam zamiaru się zastanawiać z jakiego źródła to pochodzi i jak było przechowywane. Te parę złotych oszczędności w portfelu nie są tego warte. Skoro staram się o dziecko to zakładam, że mnie na nie stać.

T
Ja tylko internetowo z Doz. Nawet gdybym miała oszczędzić na allegro kilkanaście złotych to mam to w nosie😅 Stawiam na jakość i pewność. Nie mam zamiaru się zastanawiać z jakiego źródła to pochodzi i jak było przechowywane. Te parę złotych oszczędności w portfelu nie są tego warte. Skoro staram się o dziecko to zakładam, że mnie na nie stać.
Tu nie chodzi o to czy mnie stać na dziecko czy nie. Ja pytałam ogólnie o leki/suplementy, nie tylko ciążowe i chcialam poznać opinię innych jak kupują 😉 I zawsze takie rzeczy właśnie kupuje na stronach aptecznych, nigdy na allegro nie kupiłam, ale właściwie zadałam to pytanie z ciekawości.

T

Tu nie chodzi o to czy mnie stać na dziecko czy nie. Ja pytałam ogólnie o leki/suplementy, nie tylko ciążowe i chcialam poznać opinię innych jak kupują 😉 I zawsze takie rzeczy właśnie kupuje na stronach aptecznych, nigdy na allegro nie kupiłam, ale właściwie zadałam to pytanie z ciekawości.
Zbyt bardzo wzięłaś do siebie moją wypowiedź. To nie było o Tobie a o moich przekonaniach. Rozumiem, że Twoje pytanie było dosyć niewinne. To ja mam w tym temacie dosyć wyraźne stanowisko. Nie szukam oszczędności, stawiam na sprawdzine źródła. Tylko tyle. Twoją ciekawość rozumiem🙂

reklama
Do góry