Patii26
Fanka BB :)
Jasne, śmiało pisz co i jak i trzymamy kciukiJa poproszę niestety też na ławeczkę.
W styczniu mam stymulację do ivf, ale będę Was podczytywać i czasem się udzielać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, śmiało pisz co i jak i trzymamy kciukiJa poproszę niestety też na ławeczkę.
W styczniu mam stymulację do ivf, ale będę Was podczytywać i czasem się udzielać
Oki, wpisałam Cię wstępnie na ławeczkęJa czekam na wyniki bety, ale myślę że nawet jeśli będzie negatywna to pójdę na ławeczkę… muszę poczekać na cytologię, potem wyleczyć prawdopodobne zakażenie bakteryjne. Więc dam znać później ale na pewno będę czytać i kibicować.
Tak tak, czekamy jeszczeJa właśnie sobie uświadomiłam że zaczęłam się starać o pierwsze dziecko 10 lat temu tzn w 2015 , najpierw długo byłam na innym forum a później natrafiłam na to i mi się spodobało. Mam troje dzieci i dwa aniołki a niebie :-) Staramy się o czwarte. Narazie się tu nie zapisuje bo jestem na Grudniowkach i liczę na cud Starego Roku i będą jutro dwie kreski a jak nie to chociaż beta bo badam progesteron to betę zaznaczę
Oki, już zapisuję na bieżąco będziemy pisały co u nasMnie bardzo proszę zapiszcie na 31 stycznia. Co prawda grudzień odpuściliśmy ze względu na grypę, ale w styczniu będziemy mocno działać. Okres powinnam mieć dopiero 10.01 a kolejny 04.02, ale myślę, że 31.01 już może coś wyjdzie na teście. Podejrzewam, że owulacje mam wcześnie, będę posiłkować się testami owulacyjnymi. Jeśli coś źle myślę to poprawcie mnie
O matko! Będziesz chyba moja bratnia dusza! Ja najstarsze mam z 2015 potem 20 i 21 i też staramy sie o 4 teraz … a szczerze myślałam, ze upadłam na głowę z tym pomysłem super jakby udało Wam sie teraz dlugo już o te sie staracie ?Ja właśnie sobie uświadomiłam że zaczęłam się starać o pierwsze dziecko 10 lat temu tzn w 2015 , najpierw długo byłam na innym forum a później natrafiłam na to i mi się spodobało. Mam troje dzieci i dwa aniołki a niebie :-) Staramy się o czwarte. Narazie się tu nie zapisuje bo jestem na Grudniowkach i liczę na cud Starego Roku i będą jutro dwie kreski a jak nie to chociaż beta bo badam progesteron to betę zaznaczę
Od 26 do 36 dni .. ale to roznie raz mam 26, 30 potem 28 32 a potem 30 30 34 28 36 a skad sie to bierze nie mam pojecia.. napewno owulacja mi sie przesuwa bo po poprzednich ciażach staraniach i obserwacjach określić kiedy dokładnie ja mam teraz mialam 27 rano wiec powinno być idealnie 28 dni zobaczymy .. we wszystkich badaniach mam wszystko cacy na usg pecherzyki rosna ..Cześć Justyna. Jak nieregularne masz cykle? I czy wiesz dlaczego:-)?
No ja tez mialam przerwe sporą, bo życie zawodowe mnie troche zjadło ..Hejka ja Cię kojarzę po nazwie właśnie, ja na forum długo byłam w 21 roku, gdy córkę urodziłam. Później mnie nie było o dopiero wróciłam w tym roku.
Także zapraszamy
Ja Cię kojarzę z 2020 i 2021Cześć, jestem tu nowa , troche nie ogarniam tej nowej formy forumowej miesięcznej , ale przycupnę..
mam sie przedstawić.. Zatem jestem Justyna. Stara już jestem i jestem bumerką na koncie 6 ciąż, 3 3 tak mało komfortowo sie czuje w takiej zorganizowanej grupie z takim bagażem ..byłam tutaj jak was(pewnie większości) jeszcze tu nie bylo 2017, 2018,2019 a potem 2020 i 2021 z górki.. teraz staramy się 3 cykl.. i zapowiada się znowu nie szybko. @ mam nieregularne nie mogę dojść do ładu.. owu niby mam, ale jakieś takie nie za specjalne.. obecnie jestem po… także testowanie 10.01.
W lipcu dostałam pierwszy okres po porodzie , młody miał wtedy prawie 1.5 roku , zawsze marzyłam o trójce ale zaczęłam mocno myśleć o czwartym, mąż sceptycznie podchodził do moich planów i tak raz mówił że chce , później że nie chce i tak się miotamy od sierpnia. Cykle jeszcze mi się nie uregulowały więc ciężko mi wstrzelić się w owulację a sama wiesz jak to jest z trójką małych dzieci w domu Śpię z dziećmi więc ciężko o chwilę intymności. Na codzien dużo pracuje więc często jak wracam z pracy to już jesteśmy oboje padnięci. Więc tak drugi cykl się mocniej staramy. Czekam na efekty bo czuję się ciążowo ale tak też było w poprzednim cyklu, a ciąży nie było Trzymam kciuki za Ciebie !O matko! Będziesz chyba moja bratnia dusza! Ja najstarsze mam z 2015 potem 20 i 21 i też staramy sie o 4 teraz … a szczerze myślałam, ze upadłam na głowę z tym pomysłem super jakby udało Wam sie teraz dlugo już o te sie staracie ?
Od 26 do 36 dni .. ale to roznie raz mam 26, 30 potem 28 32 a potem 30 30 34 28 36 a skad sie to bierze nie mam pojecia.. napewno owulacja mi sie przesuwa bo po poprzednich ciażach staraniach i obserwacjach określić kiedy dokładnie ja mam teraz mialam 27 rano wiec powinno być idealnie 28 dni zobaczymy .. we wszystkich badaniach mam wszystko cacy na usg pecherzyki rosna ..
No ja tez mialam przerwe sporą, bo życie zawodowe mnie troche zjadło ..
Kurczę, u mnie to samo Stary raz chce potem mi sie w glowe puka.. potem sam mnie nakręca i znowu nie widzi tego .. no ale .. zobaczymyW lipcu dostałam pierwszy okres po porodzie , młody miał wtedy prawie 1.5 roku , zawsze marzyłam o trójce ale zaczęłam mocno myśleć o czwartym, mąż sceptycznie podchodził do moich planów i tak raz mówił że chce , później że nie chce i tak się miotamy od sierpnia. Cykle jeszcze mi się nie uregulowały więc ciężko mi wstrzelić się w owulację a sama wiesz jak to jest z trójką małych dzieci w domu Śpię z dziećmi więc ciężko o chwilę intymności. Na codzien dużo pracuje więc często jak wracam z pracy to już jesteśmy oboje padnięci. Więc tak drugi cykl się mocniej staramy. Czekam na efekty bo czuję się ciążowo ale tak też było w poprzednim cyklu, a ciąży nie było Trzymam kciuki za Ciebie !