reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Dziewczyny a podpowiedzcie proszę, jakie hormony/badania warto na początku diagnostyki wykonać? Tak sobie myślę, że skoro już idę do ginekologa to może coś zrobię, żeby już na tą wizytę mieć jakieś wyniki.
W zeszłym miesiącu robiłam sobie TSH, FT3, FT4, anty TPO, Sód i potas (ale to ze względu na częstoskurcz na który choruje) - wszystkie wyniki były w normie.
Cała lista :)

Załączniki

• IMG_1524.jpeg
    IMG_1524.jpeg
    90,4 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Właśnie raczej nie otarłam się, używaliśmy żelu conceive i było dość...spokojnie i delikatnie :) . Martwię, że coś jest nie tak, dlatego pytam, może któraś była w podobnej sytuacji 😶
Hej, ja miałam kiedyś tak, że lekko świeżą krwią plamilam po stosunku i to się zaczęło powtarzać, okazało się że miałam polipa. Ale ja plamilam bezpośrednio po seksie. Lekarz kazał przyjść od razu po okresie, żeby Endo było jak najcieńsze, bo w połowie cyklu tego polipa nie było widać.

Obawiam się że owulacja była później niż tego 24.12 a ostatnie sexy 23.12 były więc lipa. Już stary dostał opieprz że zmarnował kolejny cykl. Osioł głupi 🤐

Zrób jeszcze jutro test lub badanie krwi to będziesz mieć jasność. Jeśli ciąży nie ma to nie ma sensu brać proga. Szybciej skończysz cykl to szybciej będziesz się starać 😁 Choć nie ukrywam że nadal mam nadzieję że jeszcze się zalapiemy na wrzesniowki 🤣
Ja przy ostatnim synu też starego zrugałam ze jest „eeeeeny impotentem” 🙈🙈🙈 a 5 dni pozniej wyszła mi krecha taka dobrze widoczna , bez lupy 😂😂😂 no i teraz ma 3 lata wiec wiesz ! Wciaz trzymam kciuki!
Miałam coś dorzucic a super ta liste dodałaś ❤️

reklama
Do góry