Tak samo jest widoczna po wyschnięciu.Po wyschnięciu testu nadal jest ta kreska ? Ja bym powtórzyła jutro :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samo jest widoczna po wyschnięciu.Po wyschnięciu testu nadal jest ta kreska ? Ja bym powtórzyła jutro :-)
To może to być toTak samo jest widoczna po wyschnięciu.
Robimy rozeznanie czy możemy mówić o naszych planach wprost czy lepiej robić to po cichuprzepraszam bardzo ale to chyba wy macie podjąć decyzję o dziecku, a nie rodzina i znajomi..
Jesteście dorośli i serio pytacie o takie sprawy innych? Robicie rozeznanie czy możecie czy nie?
Ja to nawet nie poruszam tematu kolejnego dziecka bo moi rodzice już na trzecie chwytali się za głowy. Teraz uwielbiają najmłodszego i są dobrymi dziadkami ale wiem że by mi odradzali pomysł z kolejnym. Dowiedzą się w swoim czasie , nie wcześniej niż po prenatalnych chyba że z jakiś powodów będę musiała iść na zwolnienie to będą wiedzieć szybciej bo mieszkają blisko i zauważa że nie jeżdżę do pracyRobimy rozeznanie czy możemy mówić o naszych planach wprost czy lepiej robić to po cichunie pytamy o zgodę, gdybyśmy się tak bardzo przejmowali zdaniem rodziny to nie myślelibyśmy teraz o dziecku a właśnie dopiero po ślubie
![]()
i z rozeznania wyszło, że teraz możecie robić po cichu bo wszyscy są przeciwni, a po ślubie możecie mówić głośno bo oni tak chcą?Robimy rozeznanie czy możemy mówić o naszych planach wprost czy lepiej robić to po cichunie pytamy o zgodę, gdybyśmy się tak bardzo przejmowali
zdaniem rodziny to nie myślelibyśmy teraz o dziecku a właśnie dopiero po ślubie
A okresu jak nie było, tak nie ma. Cykl 35 dni.
Wyszło, że nasza rodzina po prostu teraz nie jest nastawiona wspierającoi z rozeznania wyszło, że teraz możecie robić po cichu bo wszyscy są przeciwni, a po ślubie możecie mówić głośno bo oni tak chcą?
@olka11135 przypominam o punkcie 6.
Dziewczyny czy są jeszcze jakieś metody na potwierdzenie/ określenie kiedy może być owulacją? Czy tylko monitoring, testy owy i mierzenie temperatury?
P.s. Szyjki mierzyć nie chcę, a śluz się u mnie nigdy nie sprawdzał.
Znalazłam babeczkę na monitoring. Przyjmuje 3 razy w tygodniu. Ma napisane że pierwsza wizyta w cyklu 150 zł. To dużo dziewczyny? Nie wiem ile taka usługa może kosztowaćpozostali na znanym lekarzu nie podają ceny. Oprócz babki która liczy sobie 500 zł
![]()
Spokojnie, jeśli czekasz na okres a nie chcesz testować, bo wiesz, że mogło się nie udać to zostawię Cie na razie na ławeczceDobrze, w takim razie można mnie zapisać na piątek. Niestety zbliżenie było tylko w dzień pozytywnego testu ovu, potem już nie z innych przyczyn więc nie sądzę że się udało. Chyba aż takie terminatory te plemniki to nie sązazwyczaj mam owulację dwa dni po pozytywnym teście, czuje wtedy mega wzdęcie i kłucie w podbrzuszu.