reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

A ja nadal bez okresu, jak raz człowiekowi zależy to ch*j i nie ma. Oby jutro był, jeśli się wiecie opóźni to po ptakach, raczej bobasa z teściową za ścianą nie zrobimy. Wkurza mnie bardzo to wspólne mieszkanie, tak bardzo chciałabym już mieszkać z narzeczonym sama.

reklama
O boże jak dobrze was mieć, nigdy nie zwracałam na to uwagi a zdarza się używać. Mój co prawda nie jest plemnikobójczy ale zawiera notę, że może spowalniać plemniki. Brawo my 🫣
Właśnie przeczytałam że ten feminum aktiv też jest odradzany przy staraniach. :/ a my używaliśmy na tony, spróbuję teraz bez. Może to jest przyczyną niepowodzenia.

U mnie wiek moich biologicznych dzieci na ten moment to: 2 lata, 10 lat, 14 lat (2023, 2015, 2011)
Ale w domu mamy jeszcze dwójkę - 3 lata i 18 lat (2022, 2007)
Tylko ja jestem rocznik '90 więc uważam, że nie taka stara :D
Ale czadowo, że masz taką dużą rodzinkę 🤗 napewno jest wesoło 😍🥰
Zawsze marzyłam żeby mieć kilkoro dzieci (minimum 3 )... Mam jedno... I plan na drugie w tym miesiącu😁🫣

Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?

Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza
11 lat 😁

A ja nadal bez okresu, jak raz człowiekowi zależy to ch*j i nie ma. Oby jutro był, jeśli się wiecie opóźni to po ptakach, raczej bobasa z teściową za ścianą nie zrobimy. Wkurza mnie bardzo to wspólne mieszkanie, tak bardzo chciałabym już mieszkać z narzeczonym sama.
A tak właściwie to jak to u was wygląda, jakieś plany na wyprowadzkę? Teściową pracuje? Chociaż duże mieszkanie? Ja sobie nie wyobrażam mieszkać z teściową, ale nawet nie ze względu na warunki do seksu, tylko ogólnie, kłóciły byśmy się non stop chyba xd

Któraś z Was pytała o inozytol - ja biorę od paru lat fertistim, mi skrócił i wyregulował cykl. Lekarz powiedział że widocznie działa i mam koniecznie brać.

U nas nowy rok z chorobą męża się zaczął, dostał tone leków, na szczęście bez antybiotyku. Wiecie jak to wygląda z wpływem choroby i leków na jakość plemników? Czy to teraz 3 miesiące mogą być słabsze czy jak?

A tak właściwie to jak to u was wygląda, jakieś plany na wyprowadzkę? Teściową pracuje? Chociaż duże mieszkanie? Ja sobie nie wyobrażam mieszkać z teściową, ale nawet nie ze względu na warunki do seksu, tylko ogólnie, kłóciły byśmy się non stop chyba xd

Któraś z Was pytała o inozytol - ja biorę od paru lat fertistim, mi skrócił i wyregulował cykl. Lekarz powiedział że widocznie działa i mam koniecznie brać.

U nas nowy rok z chorobą męża się zaczął, dostał tone leków, na szczęście bez antybiotyku. Wiecie jak to wygląda z wpływem choroby i leków na jakość plemników? Czy to teraz 3 miesiące mogą być słabsze czy jak?
Słabsze nasienie może być za trzy miesiące nawet więc jeśli jesteście w okresie około owulacyjnym to ja bym się starała. Oczywiście jeśli mąż na silach. Mój miał gorączkę pierwszy raz w życiu małżeńskim , dreszcze miał i kiepsko się czuł ale była akurat owulacja i działaliśmy i się udało i z tego cyklu mamy synka :-) Zawsze się śmieje że go w mękach robił 🫣

reklama

Malutkie mieszkanie, teściowa ma swój pokój, my obok mamy swój pokój, z narzeczonym pracujemy na różne zmiany więc jak wieczorem jesteśmy oboje to teściowa też jest, chodzi spać późno więc nawet wieczorem nie ma opcji na seks… planujemy albo my się wyprowadzić po ślubie albo teściowa się wyprowadzi - dałam ultimatum że po ślubie mamy już mieszkać oddzielnie. I tak odliczam do tego ślubu.

Do góry