reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Dziewczyny ja nie wiem już, dzisiaj na teście biel jak nic, teraz mam trochę różowego śluzu a okres dopiero w piątek, to 24 dc więc nie ma opcji że go dostanę teraz bo od 15 lat mam go zawsze min 28 dni max 29 😂
Sorki że tak mało się udzielam, czytam wszystkie wasze posty ale mój roczny syn daje mi popalić 😏

reklama
Dziewczyny ja nie wiem już, dzisiaj na teście biel jak nic, teraz mam trochę różowego śluzu a okres dopiero w piątek, to 24 dc więc nie ma opcji że go dostanę teraz bo od 15 lat mam go zawsze min 28 dni max 29 😂
Sorki że tak mało się udzielam, czytam wszystkie wasze posty ale mój roczny syn daje mi popalić 😏
Przybijamy piątkę , u mnie okres ma być w czwartek a też miałam dziś różowy śluz z tym że po stosunku. Rano też robiłam test i biało a wczoraj beta HCG <2.3 😁

Masz test na jutro? Bo ja mam tylko jeden jeszcze i zastanawiam się czy go jutro użyć czy we wtorek bo pracuje od 7 we wtorek to już nie zdążę kupić 😅

O boże jak dobrze was mieć, nigdy nie zwracałam na to uwagi a zdarza się używać. Mój co prawda nie jest plemnikobójczy ale zawiera notę, że może spowalniać plemniki. Brawo my 🫣
Używałam kiedyś żelu Conceive plus czy jakoś tak, on był typowo ułatwiający drogę plemnikom. Nie wiem jak teraz ale wtedy płaciłam ok 50zl za jedną ampułkę czyli droga sprawa ale używałam go tylko w okolicach owulacji. W opakowaniu było 5 sztuk więc prawie na jeden cykl :-)

Używałam kiedyś żelu Conceive plus czy jakoś tak, on był typowo ułatwiający drogę plemnikom. Nie wiem jak teraz ale wtedy płaciłam ok 50zl za jedną ampułkę czyli droga sprawa ale używałam go tylko w okolicach owulacji. W opakowaniu było 5 sztuk więc prawie na jeden cykl :-)
oo dzięki, zakupie przy najbliższej okazji

Załączniki

• Screenshot_2025-01-05-19-05-20-41_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-01-05-19-05-20-41_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    234 KB · Wyświetleń: 68
Masz test na jutro? Bo ja mam tylko jeden jeszcze i zastanawiam się czy go jutro użyć czy we wtorek bo pracuje od 7 we wtorek to już nie zdążę kupić 😅
Mam ale zrobię we wtorek gdyby to dopiero miała być implantacja ale taki cyrk 😂 nawet po porodzie miałam od razu regularne cykle jak wcześniej więc wykluczam że coś się nagle zmieniło

U mnie wiek moich biologicznych dzieci na ten moment to: 2 lata, 10 lat, 14 lat (2023, 2015, 2011)
Ale w domu mamy jeszcze dwójkę - 3 lata i 18 lat (2022, 2007)
Tylko ja jestem rocznik '90 więc uważam, że nie taka stara :D
Ojej to spora masz rożnice 12 lat to szmat czasu i jak to wyglada? Jakos sie dogaduja czy na zasadzie ja mam swoje zycie a ty jestes malutkie.. ?

reklama
Do dziewczyn, ktore maja juz dzieci . Jaka u was bedzie roznica wiekowa z najstarszym , a tym jeżeli sie uda ?

Dla mnie to jest najwiekszą obawą. Założyliśmy że jak do kwietnia sie nie uda to juz zamykamy fabryke na patyk totalnie..bo jednak ta roznica juz bedzie bardzo duza
A czemu tym sie martwisz? Ja mam taka różnicę z jednym z rodzeństwa że mogłabym być matką i to nie z nastoletniej wpadki 😂 dogadujemy się super

Do góry