MamaR
Fanka BB :)
Ja już wpadłam w ten rytm że czasem śpię dwie godziny i idę do pracy normalnie. Mąż się śmieje że jak młody płacze w nocy to ja mu daje rękę i mówię pij a on chce cyca i wyje.Przeszkadzające dzieci to duży problem. Moje młodsze zasypia przeważnie 22-23. Starsze wstaje samo 5-6. Gdzie tu miejsce na odpoczynek, sen i sex? Jasne można pociągnąć tak kilka dni, może tygodni ale przychodzi owulka i człowiek wymięka
Ja pracuję na etacie i jeszcze prowadzę swoją firmę więc da się ale bywa ciężko Zdarza mi się gdzieś wyjść z koleżankami. Na rower ostatnio coraz mniej czasu ale czasem mi się uda wyrwać. Basen przeważnie z dziećmi choć zrobiły mi się od stycznia dwa dni w tygodniu kiedy będę mogła iść jak dzieci będą jeszcze w przedszkolu i złobku. Najgorzej jak któreś chore to wali się cały planPodziwiam Was dziewczyny Powiedzcie proszę czy mając 3 lub więcej dzieci pracujecie jeszcze zawodowo i macie czas na swoje pasje? Czy właśnie dzieci to wasze dopełnienie i czujecie się spełnione? Ja już przy dwójce czułabym, że brakuje mi czasu na samorozwój