reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Przeszkadzające dzieci to duży problem. Moje młodsze zasypia przeważnie 22-23. Starsze wstaje samo 5-6. Gdzie tu miejsce na odpoczynek, sen i sex? Jasne można pociągnąć tak kilka dni, może tygodni ale przychodzi owulka i człowiek wymięka 😅
Ja już wpadłam w ten rytm że czasem śpię dwie godziny i idę do pracy normalnie. Mąż się śmieje że jak młody płacze w nocy to ja mu daje rękę i mówię pij a on chce cyca i wyje.
Podziwiam Was dziewczyny😀 Powiedzcie proszę czy mając 3 lub więcej dzieci pracujecie jeszcze zawodowo i macie czas na swoje pasje? Czy właśnie dzieci to wasze dopełnienie i czujecie się spełnione? Ja już przy dwójce czułabym, że brakuje mi czasu na samorozwój😅
Ja pracuję na etacie i jeszcze prowadzę swoją firmę więc da się ale bywa ciężko 😆 Zdarza mi się gdzieś wyjść z koleżankami. Na rower ostatnio coraz mniej czasu ale czasem mi się uda wyrwać. Basen przeważnie z dziećmi choć zrobiły mi się od stycznia dwa dni w tygodniu kiedy będę mogła iść jak dzieci będą jeszcze w przedszkolu i złobku. Najgorzej jak któreś chore to wali się cały plan 🫣

reklama
Ja już wpadłam w ten rytm że czasem śpię dwie godziny i idę do pracy normalnie. Mąż się śmieje że jak młody płacze w nocy to ja mu daje rękę i mówię pij a on chce cyca i wyje.

Ja pracuję na etacie i jeszcze prowadzę swoją firmę więc da się ale bywa ciężko 😆 Zdarza mi się gdzieś wyjść z koleżankami. Na rower ostatnio coraz mniej czasu ale czasem mi się uda wyrwać. Basen przeważnie z dziećmi choć zrobiły mi się od stycznia dwa dni w tygodniu kiedy będę mogła iść jak dzieci będą jeszcze w przedszkolu i złobku. Najgorzej jak któreś chore to wali się cały plan 🫣
Jesteś niesamowita! To wymaga dużo dyscypliny😀

Ja miałam w planach do 30 stki mieć dwójkę. W marcu skończę 30stke więc liczę na to, że urodzę najpóźniej w grudniu to się zaliczy 😁

A co studiujesz ? Ja jestem na drugim roku Technik Elektroradiolog i za rok w styczniu mam egzaminy zawodowe i będę mieć już drugi zawód. Także weekendy zawalone zjazdami do szkoły i nauką.

Skoro Nas jest tutaj tak mało i pewnie nie wszystkim uda się w najbliższym cyklu zajść w ciążę to nawet nie będzie miał za bardzo kto się udzielać na wątku mamuśkowym😅

reklama
Do góry