reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Miałam mocne postanowienie że nie testuję aż do dnia okresu albo najlepiej dzień po. Do 🐒 6 dni a ja całkiem przypadkiem kupiłam dwa testy 😂 już widzę jak wytrzymają do poniedziałku 🫣
Tia...ja podobnie. Sikam na testy codziennie, niestety biel aż razi. Najgorsze że nie wiem kiedy miałam owulację i kiedy spodziewać się miesiączki.
Doktor mówił, że pierwsze miesiączki po zabiegu mogą być nieregularne, a ja i tak się łudzę że jeszcze na tym teście coś zobaczę 🙈

Dziewczyny w Rossmannie testy owulacyjne po 13,47 😉 ostatnio kupowałam po 19,90 nie wiem czy to lokalna promocja czy wszędzie tak ale zawsze to parę groszy do przodu 😉 będzie na badanie bety 😁
No właśnie oni bardzo skaczą z tymi cenami.w zeszłym cyklu kupowałam po 19.90 potem dokupowałam po 15,99 🤣 i nie była to cena promocyjna oznaczona na czerwono więc nie wiem o co chodzi 🫢

Ja kupiłam 60 testów owu i trzy ciążowe. Mam zamiar w tym cyklu zbadać progesteron i betę dopiero jak wyjdzie druga kreska. Ciekawe czy ktoś mój puchar przejmie , nie powiem wysoko postawiłam poprzeczkę 😂
Myślę, że jesteś bezkonkurencyjna 🤣 ja się zawsze muszę nagimnastykować żeby wgl udało mi się jechać na badania 🤣 a jeszcze jak pracuje w sobotę to wgl jest dramat 🤣

Ja kupiłam 60 testów owu i trzy ciążowe. Mam zamiar w tym cyklu zbadać progesteron i betę dopiero jak wyjdzie druga kreska. Ciekawe czy ktoś mój puchar przejmie , nie powiem wysoko postawiłam poprzeczkę 😂
Powinnaś dostać już puchar za to, że godzinę temu pisałaś, że jednak chyba odpasz w marcu 😁 no ale kobieta zmienna jest 😉

reklama
Do góry