reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Ja zobaczę jak wypadnie mi wstępnie owulacja, jeśli w dniu wyjazdu to przepisze się na testowanie bo bez teściowej za ścianą na pewno podziałamy 3 dni wyjazdu pod rząd 😂 liczę że z tak wysokim tsh może się udać.

Edit: chociaż to już będzie wypadać testowanie w lutym :( także styczeń na ławce
No jeśli ja będę miała znów taki długi cykl jak teraz to na bank będę testować w lutym, już się nie załapie na koniec stycznia. Ale wszystko wyjdzie w praniu 😉 Już niech ten okres przychodzi jak ma przyjść, żeby nie przedłużać tego wszystkiego... Ale czuję, że się zbliża powoli, bo śluz mam już lekko zabarwiony. Jak tylko okres dostanę to zamawiam na allegro te testy owulacyjne i będę je robiła 2-3 razy dziennie, żeby pika nie przegapić. Juz nie będę narzeczonego męczyć wcześniej tylko dopiero jak będą kreski ciemnie 🤣 bo zaś będzie miał dość wtedy kiedy akurat najbardziej będziemy musieli uprawiać seksy 😂

reklama
Oglądam serial i tam ciągle ktoś zachodzi w ciążę z przypadku, dlaczego w prawdziwym życiu to nie jest takie łatwe ;p
Taaaak 🙈 wcześniej jak nie planowałam jeszcze drugiego dziecka to oglądałam takie sceny normalnie z luzem ale odkąd zaczęliśmy planować i się starać to jak widzę takie scenki to mnie zazdrość ( pozytywna ) chwyta, ze tak łatwo, bezproblemowo się udaje po jednym seksie 🙈😅

Ostatnia edycja:
Oglądam serial i tam ciągle ktoś zachodzi w ciążę z przypadku, dlaczego w prawdziwym życiu to nie jest takie łatwe ;p
A jaki serial oglądasz ?
Ja ostatnio zaczęłam " Matka do wynajęcia ", gdzie para nie może zajść w ciążę i wynajmują surogatke (pod przymusem ). Fajny bardzo. Jeszcze jeden taki oglądałam film o tym, że para legalnie wynajęła surogatke.

A jaki serial oglądasz ?
Ja ostatnio zaczęłam " Matka do wynajęcia ", gdzie para nie może zajść w ciążę i wynajmują surogatke (pod przymusem ). Fajny bardzo. Jeszcze jeden taki oglądałam film o tym, że para legalnie wynajęła surogatke.
Greys Anatomy po raz 3 chyba 😂 kocham wszystkie medyczne seriale i takie o rodzinie, dzieciach 😂

reklama
Do góry