reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Będziecie podchodzić do inseminacji czy od razu do in vitro?
póki co jeszcze nie podchodzimy do niczego,jedyne co to będziemy pod ich okiem gdzie zlecą badania i spróbują znaleźć przyczynę czemu do teraz się nie udawało,jeśli coś wyjdzie nie tak w moich badaniach albo narzeczonego to leki,ostatnio kiedy byłam u ginekologa w Polsce prywatnie wyszło za cienkie endo więc mam nadzieję że dostanę jakieś leki i uda się zajść w ciąże ale jeśli będzie bardziej skomplikowanie niż myśle to wtedy będziemy rozważać albo inseminacje albo invitro,zobaczymy co przyniesie czas,ogólnie jestem w miarę pozytywnie nastawiona i myśle że obejdzie się bez invitro,teraz będzie 9 miesiąc starań więc myśle że jeszcze warto poczekać z decyzją o invitro czy inseminacją tym bardziej że nie miałam wcześniej żadnych konkretnych badań ani żadnego wsparcia ginekologicznego,moje cykle są regularne,owulacja jest no i już raz udało mi się zajść w ciąże po pół roku starań,od tego czasu jest ciężej no ale to że raz się udało szybciej nie znaczy że teraz też tak musi być 😖 zobaczymy co przyniesie czas 🫶

Hej, ja miałam kiedyś tak, że lekko świeżą krwią plamilam po stosunku i to się zaczęło powtarzać, okazało się że miałam polipa. Ale ja plamilam bezpośrednio po seksie. Lekarz kazał przyjść od razu po okresie, żeby Endo było jak najcieńsze, bo w połowie cyklu tego polipa nie było widać.
Dzisiaj już nic, wczoraj wieczorem bardzo dużo śluzu jak na owulacje i dosłownie niteczka jakaś ciemniejsza, dodatkowo ból jajników i okropne samopoczucie, ale na szczęście mąż jakiś tam klimat stworzył i mam nadzieję, że coś z tego będzie 🥹😅

Dziewczyny, czy pinki strumieniowe dają ujo cienie? Nie wiem czy to widać na zdjęciu, ale widzę cień. Pytanie czy to moja wyobraźnia?
Ja nie widzę ale też wiem że ciężko zrobić zdjęcie cieniom bo u mnie też cienie gołym okiem dobrze widać a na zdjęciach nic. Kiedy masz okres dostać ?

Ja nie widzę ale też wiem że ciężko zrobić zdjęcie cieniom bo u mnie też cienie gołym okiem dobrze widać a na zdjęciach nic. Kiedy masz okres dostać ?
Według mnie 6 stycznia, według premom dziś bo liczy tylko ostatni najkrótszy w moim życiu cykl 😅 ale biorę luteinę więc nie przyjdzie dopóki nie odstawię. Zrobię po południu jeszcze jeden i jutro rano. Jak będę mieć nadal wątpliwości to pójdę jutro na betę.

Według mnie 6 stycznia, według premom dziś bo liczy tylko ostatni najkrótszy w moim życiu cykl 😅 ale biorę luteinę więc nie przyjdzie dopóki nie odstawię. Zrobię po południu jeszcze jeden i jutro rano. Jak będę mieć nadal wątpliwości to pójdę jutro na betę.
Trzymam kciuki, żebys odstawiać nie musiała 🥰

reklama
Dziewczyny, czy pinki strumieniowe dają ujo cienie? Nie wiem czy to widać na zdjęciu, ale widzę cień. Pytanie czy to moja wyobraźnia?
ja niestety nic nie widzę , może powtórz popołudniu albo wieczorem . Jeżeli chodzi o ujo cienie , czy wgl jakieś fałszywki , to ja nie lubię linków ,kupuje je jak już muszę bo nie ma moc innego . Po 1 wyszła mi fałszywa kreska w zeszłym roku w marcu , po 2 w trakcję ciąży biochemicznej 2 testy które zrobiłam tej firmy nie wybarwily się wgl (nie było żadnej kreski ) , po 3 ostatnio też miała ujo cienie które okazały się fałszywe . Dla mnie te testy nie są wiarygodne . Dużo bardziej wolę z rosmanna fecalle zwykle paskowe

Do góry