reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja niestety przez moje zaburzenia osobowości często reaguje bardzo impulsywnie i potem żałuję wszystkiego co powiedziałam :( więc tym bardziej chcę nad tym teraz pracować
to jest dobry plan :)
ja jeśli jest czas przed moim wybuchem to zatrzymuję się biorę 3 głebokie wdechy i pytam siebie czy na pewno ?
czesto jest za pozno i jest wielkie bum :oops:

Ja tak samo 😬 być milszą dla narzeczonego i jeszcze ogarnąć swoje zdrowie 😌😌
Nie mam jakichś szczególnych postanowień, niech się dzieje co chce, niech rok po prostu brdzie dobry taki jak poprzedni 😊
Ale z takich głównych to wiadomo, zajść w ciążę i właśnie podleczyć zdrowie, muszę podnieść żelazo i obniżyć cholesterol, bo mam podwyższony ze względu na stłuszczoną wątrobę ( jestem bez pęcherzyka żółciowego ). Dlatego planuje dietę i więcej ruchu 💪

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam dylemat, moja Pani doktor jest chora, dłuższe zwolnienie ma, nie mam jak zrobić monitoringu, a jesteśmy w trakcie CLO, dzwoniłam chyba już do 10 lekarzy, żaden nie ma terminu i nie chce mnie przyjąć na monitoring, a powinnam brać tak jak zawsze duphaston+cyclogest(zazwyczaj od jakiegoś 17dnia biorę) Co byście zrobiły na moim miejscu, jestem w kropce... leki wykupione a ja nie wiem co robić :oops:

Dziewczyny mam dylemat, moja Pani doktor jest chora, dłuższe zwolnienie ma, nie mam jak zrobić monitoringu, a jesteśmy w trakcie CLO, dzwoniłam chyba już do 10 lekarzy, żaden nie ma terminu i nie chce mnie przyjąć na monitoring, a powinnam brać tak jak zawsze duphaston+cyclogest(zazwyczaj od jakiegoś 17dnia biorę) Co byście zrobiły na moim miejscu, jestem w kropce... leki wykupione a ja nie wiem co robić :oops:
Na znany lekarz patrzyłaś? Przeważnie się tam znajdzie kogoś na cito

reklama
Do góry