reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja niestety przez moje zaburzenia osobowości często reaguje bardzo impulsywnie i potem żałuję wszystkiego co powiedziałam :( więc tym bardziej chcę nad tym teraz pracować
to jest dobry plan :)
ja jeśli jest czas przed moim wybuchem to zatrzymuję się biorę 3 głebokie wdechy i pytam siebie czy na pewno ?
czesto jest za pozno i jest wielkie bum :oops:

Ja tak samo 😬 być milszą dla narzeczonego i jeszcze ogarnąć swoje zdrowie 😌😌
Nie mam jakichś szczególnych postanowień, niech się dzieje co chce, niech rok po prostu brdzie dobry taki jak poprzedni 😊
Ale z takich głównych to wiadomo, zajść w ciążę i właśnie podleczyć zdrowie, muszę podnieść żelazo i obniżyć cholesterol, bo mam podwyższony ze względu na stłuszczoną wątrobę ( jestem bez pęcherzyka żółciowego ). Dlatego planuje dietę i więcej ruchu 💪

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam dylemat, moja Pani doktor jest chora, dłuższe zwolnienie ma, nie mam jak zrobić monitoringu, a jesteśmy w trakcie CLO, dzwoniłam chyba już do 10 lekarzy, żaden nie ma terminu i nie chce mnie przyjąć na monitoring, a powinnam brać tak jak zawsze duphaston+cyclogest(zazwyczaj od jakiegoś 17dnia biorę) Co byście zrobiły na moim miejscu, jestem w kropce... leki wykupione a ja nie wiem co robić :oops:

Dziewczyny mam dylemat, moja Pani doktor jest chora, dłuższe zwolnienie ma, nie mam jak zrobić monitoringu, a jesteśmy w trakcie CLO, dzwoniłam chyba już do 10 lekarzy, żaden nie ma terminu i nie chce mnie przyjąć na monitoring, a powinnam brać tak jak zawsze duphaston+cyclogest(zazwyczaj od jakiegoś 17dnia biorę) Co byście zrobiły na moim miejscu, jestem w kropce... leki wykupione a ja nie wiem co robić :oops:
Na znany lekarz patrzyłaś? Przeważnie się tam znajdzie kogoś na cito

reklama
Do góry