reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Jestem po wizycie.
I wiecie co ? Mój lekarz jest chyba psychicznie chory .
Mówi że przyrost od poniedziałku jest dobry a to najważniejsze. Że progesteron jest nie ważny bo dopiero może startować. Mam zrobić betę we wtorek i czwartek i w piątek znów do niego. Nie dał żadnej luteiny ani nic. Aaa i mam brać heparynę. No śmieszne .
Oczywiście tyle nie będę czekać jak do jutra nie przyjdzie okres to zrobię betę ale niestety nie w tym labie co wczoraj bo jest zamknięte. Dziś robiłam pink strumieniowy i jest ciemniejszy niż przedwczoraj. Ale to nie musi nic znaczyć.

Jestem po wizycie.
Mówi że przyrost od poniedziałku jest dobry a to najważniejsze. Że progesteron jest nie ważny bo dopiero może startować. Mam zrobić betę we wtorek i czwartek i w piątek znów do niego. Nie dał żadnej luteiny ani nic. Aaa i mam brać heparynę. No śmieszne .
Oczywiście tyle nie będę czekać jak do jutra nie przyjdzie okres to zrobię betę ale niestety nie w tym labie co wczoraj bo jest zamknięte. Dziś robiłam pink strumieniowy i jest ciemniejszy niż przedwczoraj. Ale to nie musi nic znaczyć.
To psychol ewidentnie

Jestem po wizycie.
Myślę że może mieć rację ten lekarz. Nie trać nadziei 🥰
Gdzieś czytałam, że mogą max 5 dni przetrwać jeśli mają dobre warunki. Śluz na pewno był jakościowo lepszy niż w poprzednich cyklach 🙃
Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. U mnie sexy były ostatnie 23.12 , jedna aplikacja pokazuje owu 26.12 a druga 27.12. Wykres temperatury jest obiecujący 😍 Na okres się nie czuje. Śluzu dużo mam. Tylko piersi przestały boleć 😛

Obudziłam się z takim katarem i bólem głowy że już czuje że to grypa .Zawsze kłody pod nogi .
Raczej na tym etapie przeziębienie niema wpływu na ciaze ?
Oczywiście pewnie nie jestem ale zapytać się góru musze 🤣🤣🤣

Mnie zapisz na 14 :)
So Excited Flirting GIF

Ja zobaczę jak wypadnie mi wstępnie owulacja, jeśli w dniu wyjazdu to przepisze się na testowanie bo bez teściowej za ścianą na pewno podziałamy 3 dni wyjazdu pod rząd 😂 liczę że z tak wysokim tsh może się udać.

Edit: chociaż to już będzie wypadać testowanie w lutym :( także styczeń na ławce

reklama
Do góry