reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Hej dziewczny poproszę o zapisanie na 20stego 😇 zastanawiałam się czy nie zapisać się na ławeczkę bo psychicznie w tym miesiącu mamy luz…ale seksy bez zabezpieczenia i tak będą a widzę że nas mało,nie wiem czy testy owulacyjne będę robić bo szkoda mojego stresu czy będzie pik czy nie ale i tak seks jest regularnie więc raczej nie przegapimy w razie co ..😊 dziś dzwoniłam do kliniki z skierowania które dostałam od lekarza rodzinnego i już 29 mamy rozmowę u w klinice gdzie zajmują się invitro i inseminacją,zleciła mi i narzeczonemu badania krwi na które mam pójść w 3dc,cieszę się bo czuje że teraz ktoś będzie mi pomagał w tej drodze o ciąże i nie czuje się z tym sama i taka bez radna ❤️ 2025 będzie nasz dziewczyny i brzuszki będą rosły 😎 !

reklama
Smak takich typowych ziółek, do rumianku mogę porównać. A czystek wypijesz? 😄 jeśli tak to te zioła też spokojnie
Nie piłam nigdy czystka, więc ciężko powiedzieć, ja raczej ziółek nie pije 😝 (a szkoda ), rumianek i mięta spoko, wypije ale niestety tylko jak jest choć trochę posłodzone 🙈

Dziewczyny, czy pinki strumieniowe dają ujo cienie? Nie wiem czy to widać na zdjęciu, ale widzę cień. Pytanie czy to moja wyobraźnia?

Załączniki

• IMG_20250103_062323174_MFNR.jpg
    IMG_20250103_062323174_MFNR.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 141
  • IMG_20250103_062418487_MFNR.jpg
    IMG_20250103_062418487_MFNR.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 139
Hej dziewczny poproszę o zapisanie na 20stego 😇 zastanawiałam się czy nie zapisać się na ławeczkę bo psychicznie w tym miesiącu mamy luz…ale seksy bez zabezpieczenia i tak będą a widzę że nas mało,nie wiem czy testy owulacyjne będę robić bo szkoda mojego stresu czy będzie pik czy nie ale i tak seks jest regularnie więc raczej nie przegapimy w razie co ..😊 dziś dzwoniłam do kliniki z skierowania które dostałam od lekarza rodzinnego i już 29 mamy rozmowę u w klinice gdzie zajmują się invitro i inseminacją,zleciła mi i narzeczonemu badania krwi na które mam pójść w 3dc,cieszę się bo czuje że teraz ktoś będzie mi pomagał w tej drodze o ciąże i nie czuje się z tym sama i taka bez radna ❤️ 2025 będzie nasz dziewczyny i brzuszki będą rosły 😎 !
Będziecie podchodzić do inseminacji czy od razu do in vitro?

Dziewczyny, czy pinki strumieniowe dają ujo cienie? Nie wiem czy to widać na zdjęciu, ale widzę cień. Pytanie czy to moja wyobraźnia?
Raczej pinki strumieniowe są wiarygodne, mi nigdy nie dały fałszywych nadziei. Ja na tych zdjęciach nie widzę ale powtórz test i powinna ciemnieć jak jest ciąża ✊

reklama
Do góry