reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Narazie niema podstaw żeby twierdzić,że to ciąża pozamaciczna .
Raczej biochemiczna

Ja nikomu nie życzę takiej sytuacji jak moja, ale mam "schizę" za każdym razem jak widzę, że ktoś ma podobnie. U mnie poza źle rosnącą betą (spadła, rosła, czasem o tyle ile trzeba tj 66% czasem ledwie z 300 na 301), niskim progesteronem nie było innych objawów :(

Ja nikomu nie życzę takiej sytuacji jak moja, ale mam "schizę" za każdym razem jak widzę, że ktoś ma podobnie. U mnie poza źle rosnącą betą (spadła, rosła, czasem o tyle ile trzeba tj 66% czasem ledwie z 300 na 301), niskim progesteronem nie było innych objawów :(
jaki miałaś progesteron ?

Obawiam się że owulacja była później niż tego 24.12 a ostatnie sexy 23.12 były więc lipa. Już stary dostał opieprz że zmarnował kolejny cykl. Osioł głupi 🤐

Zrób jeszcze jutro test lub badanie krwi to będziesz mieć jasność. Jeśli ciąży nie ma to nie ma sensu brać proga. Szybciej skończysz cykl to szybciej będziesz się starać 😁 Choć nie ukrywam że nadal mam nadzieję że jeszcze się zalapiemy na wrzesniowki 🤣
Ja głupia też jeszcze mam nadzieję 🤣 dwa dni do okresu według testów owu, 4 dni spóźnienia okresu według kalendarza normalnego 🙈 okresu nadal brak, nawet się nie czuje jak na okres 😅 dopóki nie zobaczę @ to cień nadzei jest, mimo, że rano po negatywnym teście jej nie miałam 🤪

Tu chyba nie był badany progesteron więc wszystko jest możliwe ale od razu nie można zakładać ze ciąża pozamaciczna

reklama
Do góry