reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Hej dziewczyny ja właśnie dzisiaj zobaczyłam na teście moją bladą kreseczkę 🤩
Wizytę mam dopiero 24 stycznia według OM będzie to 7+2
To moja 3 ciąża (niewiem czy nie zwariowałam z tym pomysłem na 3 dzidziusia mam już w domu 3 i 4 latka 😂🙈)
Trochę się narazie stresuje czy wszystko będzie dobrze w zeszłym miesiącu przeszłam ciążę biochemiczną 😏
A byłaś zapisana na testowanie? Bo jeśli nie to nie ten wątek

To moja 3 ciąża (niewiem czy nie zwariowałam z tym pomysłem na 3 dzidziusia mam już w domu 3 i 4 latka 😂🙈)
Trochę się narazie stresuje czy wszystko będzie dobrze w zeszłym miesiącu przeszłam ciążę biochemiczną 😏
Gratuluję ciąży, jednakże przeczytaj regulamin na pierwszej stronie. 😉

To leć na wrześniowe mamy - tutaj jest wątek dla nadal starających się 😉

To może spróbuję, bo moje cykle 34 dni…
Ja tez mam 32-35, ale to nie musi znaczyć, że jest źle, jeśli są regularne i są owulacje. Nie każda z nas musi mieć „książkowe” 28-dniowe cykle i nie ma co do tego tak usilnie dążyć 😉
Któryś z lekarzy uznał, że są za długie albo bezowulacyjne? Masz IO lub PCO/PCOS?

reklama
Ja tez mam 32-35, ale to nie musi znaczyć, że jest źle, jeśli są regularne i są owulacje. Nie każda z nas musi mieć „książkowe” 28-dniowe cykle i nie ma co do tego tak usilnie dążyć 😉
Któryś z lekarzy uznał, że są za długie albo bezowulacyjne? Masz IO lub PCO/PCOS?
Niee, jest owulacja, za każdym razem jak byłam u lekarza to podczas USG słyszałam że jestem albo chwilę po owulacji albo ciało szykuje się na piękną owulację, wszystko ze strony ginekologicznej jest ok, moja pani dr uważa że 34 dni są ok :) tylko mnie to wkurza bardzo, cykle 34 dni, miesiączka 7 dniowa, przy chęci dziecka ciężko mi się tak czeka i czeka na ten okres 🤣 a co do tego czy są regularne - trwają od 28 do 34 dni. Ostatnie 3 cykle miałam po 34 dni. Lekarz mówi że to ok, chyba że chciałabym żeby były regularne to polega tabletki anty ;)

Do góry