reklama
Karolinak89
Fanka BB :)
A byłaś zapisana na testowanie? Bo jeśli nie to nie ten wątekHej dziewczyny ja właśnie dzisiaj zobaczyłam na teście moją bladą kreseczkę
Wizytę mam dopiero 24 stycznia według OM będzie to 7+2
To moja 3 ciąża (niewiem czy nie zwariowałam z tym pomysłem na 3 dzidziusia mam już w domu 3 i 4 latka )
Trochę się narazie stresuje czy wszystko będzie dobrze w zeszłym miesiącu przeszłam ciążę biochemiczną
Lina_88
Zaangażowana w BB
Gratuluję ciąży, jednakże przeczytaj regulamin na pierwszej stronie.Hej dziewczyny ja właśnie dzisiaj zobaczyłam na teście moją bladą kreseczkę
To moja 3 ciąża (niewiem czy nie zwariowałam z tym pomysłem na 3 dzidziusia mam już w domu 3 i 4 latka )
Trochę się narazie stresuje czy wszystko będzie dobrze w zeszłym miesiącu przeszłam ciążę biochemiczną
penguinlicious
To leć na wrześniowe mamy - tutaj jest wątek dla nadal starających sięHej dziewczyny ja właśnie dzisiaj zobaczyłam na teście moją bladą kreseczkę
Przepraszam za spam pomyliłam wątkiTo leć na wrześniowe mamy - tutaj jest wątek dla nadal starających się
Lilli2
To jakieś plemniki ramboCzytam że nawet 7 dni plemniki mogą przeżyć Może faktycznie była później owulacja ale plemniki przetrwały Dopóki nie dostanę okresu to mam nadzieję
Lilli2
Piłam zioła ojca Sroki i skróciły mi troszkę cykl, do 27 dni, więc dla mnie na plus owulka szybciejTeż i o tych słyszałam. Bardziej wierzę w medycynę konwencjonalną aczkolwiek myślę że nie zaszkodzą. Mama mi zamówiła to będę piła żeby się nie zmarnowały
niezapominajka876
To może spróbuję, bo moje cykle 34 dni…Piłam zioła ojca Sroki i skróciły mi troszkę cykl, do 27 dni, więc dla mnie na plus owulka szybciej
penguinlicious
Ja tez mam 32-35, ale to nie musi znaczyć, że jest źle, jeśli są regularne i są owulacje. Nie każda z nas musi mieć „książkowe” 28-dniowe cykle i nie ma co do tego tak usilnie dążyćTo może spróbuję, bo moje cykle 34 dni…
Któryś z lekarzy uznał, że są za długie albo bezowulacyjne? Masz IO lub PCO/PCOS?
reklama
niezapominajka876
Niee, jest owulacja, za każdym razem jak byłam u lekarza to podczas USG słyszałam że jestem albo chwilę po owulacji albo ciało szykuje się na piękną owulację, wszystko ze strony ginekologicznej jest ok, moja pani dr uważa że 34 dni są ok tylko mnie to wkurza bardzo, cykle 34 dni, miesiączka 7 dniowa, przy chęci dziecka ciężko mi się tak czeka i czeka na ten okres a co do tego czy są regularne - trwają od 28 do 34 dni. Ostatnie 3 cykle miałam po 34 dni. Lekarz mówi że to ok, chyba że chciałabym żeby były regularne to polega tabletki antyJa tez mam 32-35, ale to nie musi znaczyć, że jest źle, jeśli są regularne i są owulacje. Nie każda z nas musi mieć „książkowe” 28-dniowe cykle i nie ma co do tego tak usilnie dążyć
Któryś z lekarzy uznał, że są za długie albo bezowulacyjne? Masz IO lub PCO/PCOS?