reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
U mnie są już wyniki , progesteron od wtorku wzrósł z 6.8 do 8 a beta <2.3 Raczej nic z tego nie będzie. Zrobię test 7.01 ale bardziej liczę na okres 😢
Do 7 jeszcze 5 dni. Nie trać wiary. Mi nigdy nie wyszedł pozytywny test więcej niż 4 dni przed terminem okresu.
Mój powinien być między 3 a 6 styczniem. Ale dopóki biorę luteinę to nie przyjdzie. Zastanawiam się czy rzeczywiście jutro odstawiać luteinę (będzie 11-12 dpo) czy jednak nie przeciągnąć kilka dni, bo później zaczęłam brać (3-4 dpo) a może to nie ma znaczenia?

Do 7 jeszcze 5 dni. Nie trać wiary. Mi nigdy nie wyszedł pozytywny test więcej niż 4 dni przed terminem okresu.
Mój powinien być między 3 a 6 styczniem. Ale dopóki biorę luteinę to nie przyjdzie. Zastanawiam się czy rzeczywiście jutro odstawiać luteinę (będzie 11-12 dpo) czy jednak nie przeciągnąć kilka dni, bo później zaczęłam brać (3-4 dpo) a może to nie ma znaczenia?
Obawiam się że owulacja była później niż tego 24.12 a ostatnie sexy 23.12 były więc lipa. Już stary dostał opieprz że zmarnował kolejny cykl. Osioł głupi 🤐

Zrób jeszcze jutro test lub badanie krwi to będziesz mieć jasność. Jeśli ciąży nie ma to nie ma sensu brać proga. Szybciej skończysz cykl to szybciej będziesz się starać 😁 Choć nie ukrywam że nadal mam nadzieję że jeszcze się zalapiemy na wrzesniowki 🤣

reklama
Do góry