reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Dobra seksy były 4 dni pod rząd i wcześniej co dwa dni jak to się nie uda to normalnie nie wiem haha 😅 jutro postaram się wcisnąć na wieczór do gina zobaczyć czy napewno pękły , mam nadzieję że mi znajdą jakis wolny termin, ale to tylko 5 min więc często wciskają mnie nawet po godzinach pracy już 🫣

reklama
Dzisiaj miała być 🐒 a widzę ducha czy ktoś jeszcze go widzi?

Załączniki

• IMG_2021.jpeg
    IMG_2021.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 97
Dobra seksy były 4 dni pod rząd i wcześniej co dwa dni jak to się nie uda to normalnie nie wiem haha 😅 jutro postaram się wcisnąć na wieczór do gina zobaczyć czy napewno pękły , mam nadzieję że mi znajdą jakis wolny termin, ale to tylko 5 min więc często wciskają mnie nawet po godzinach pracy już 🫣
Jak Ci zazdroszczę tych sexow ! Mój zaś mówi że nie będzie nic 🙄 Już sił nie mam !
Dzisiaj miała być 🐒 a widzę ducha czy ktoś jeszcze go widzi?
Widać widać ! Pięknie 😍

Zazdro seksów!

Dziewczyny a czy częste seksy nie powodują że tych plemników jest mniej wraz z kolejnym rzutem. Androlog nam powiedział że co 2,3 dni częściej to nie ma sensu, bo plemniki raz że są słabe, a dwa że głównie strzela się z tzw. „wody”. I niby biochemy są często z tych kolejnych rzutów. Spotkałyście się z taką opinią?

Dziewczyny a czy częste seksy nie powodują że tych plemników jest mniej wraz z kolejnym rzutem. Androlog nam powiedział że co 2,3 dni częściej to nie ma sensu, bo plemniki raz że są słabe, a dwa że głównie strzela się z tzw. „wody”. I niby biochemy są często z tych kolejnych rzutów. Spotkałyście się z taką opinią?
Dziś widziałam relacje u embriologa który mówił o sytuacji kiedy nasienie do inseminacji się nie nadawało bo nie było żadnego ruchliwego plemnika i facet oddał nasienie po godzinie i wyniki były rewelacyjne. Więc chyba nie zupełnie częste sexy szkodzą plemnikom :-)

reklama
Do góry