Będziesz jutro powtarzać?
reklama
To czemu się bada później wg zaleceń lekarza? W sensie jaki jest sens tego skoro u tak nie ruszy?Nie ma szans by ruszyła w 8dpt.
Tak z ranaBędziesz jutro powtarzać?
Pewnie by beta była już dwu/trzycyfrowa, by sprawdzić przyrost. Jeśli beta 6/7 dni po transferze nie ruszyła to znaczy że zarodek się zatrzymał... Nawet przy ciąży biochemicznej w 5dpt miałam pozytywny test. 9dpt beta 53...To czemu się bada później wg zaleceń lekarza? W sensie jaki jest sens tego skoro u tak nie ruszy?
Osasuna
Początkująca w BB
Coś przebija!Dzisiaj miała być a widzę ducha czy ktoś jeszcze go widzi?
Osasuna
Początkująca w BB
Ja wierzę nadal, że może jeszcze ruszy. Trzymam bardzo mocno kciukiHej dziewczyny u mnie test negatywny. Jestem 5dpt. ;( we wtorek -7dpt pójdę na betę i odstawie leki powodzenia dla Was
MamaR
Fanka BB :)
Tak zrobię. Nie ma co naciskać. Przyczaje się jak tygrys a w okolicy owulacji zaatakuje Dziś go zapytałam jakie są szanse, że zmieni zdanie to powiedział że 10% Zawsze to więcej niż 0to może lepiej będzie jak nie będziesz go namawiać , może sam zmieni zdanie i jednak będziecie coś działać na luzie i akurat się uda , bo bez sensu się denerwować nawzajem
Dziękuję wiadomo że gdzieś w sercu jest jeszcze nadzieja... Ona zawsze umiera ostatnia. Dobrze ,że mam w domu synka bo bym oszalała a tak to on pomaga mi się podnieść po porażce.Ja wierzę nadal, że może jeszcze ruszy. Trzymam bardzo mocno kciuki
Aga993
Dziewczyny co myślicie o tych wszystkich radach dot płodności typu eliminowanie plastiku, tylko naturalne kosmetyki, unikanie światła niebieskiego itd?
Niedawno mi koleżanka mówiła, że ona takie zmiany wprowadza bo podchodzi do invitro i się zastanawiam czy to faktycznie aż takie ważne
Niedawno mi koleżanka mówiła, że ona takie zmiany wprowadza bo podchodzi do invitro i się zastanawiam czy to faktycznie aż takie ważne
reklama
MamaR
Ja się tym zbytnio nie przejmuje. Wkoncu nie dajmy się zwariować. Biorę suple, staram się jeść zdrowo, pije dużo wody i żyje normalnie.Dziewczyny co myślicie o tych wszystkich radach dot płodności typu eliminowanie plastiku, tylko naturalne kosmetyki, unikanie światła niebieskiego itd?