reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
To czemu się bada później wg zaleceń lekarza? W sensie jaki jest sens tego skoro u tak nie ruszy?
Pewnie by beta była już dwu/trzycyfrowa, by sprawdzić przyrost. Jeśli beta 6/7 dni po transferze nie ruszyła to znaczy że zarodek się zatrzymał... Nawet przy ciąży biochemicznej w 5dpt miałam pozytywny test. 9dpt beta 53...

to może lepiej będzie jak nie będziesz go namawiać , może sam zmieni zdanie i jednak będziecie coś działać na luzie i akurat się uda , bo bez sensu się denerwować nawzajem
Tak zrobię. Nie ma co naciskać. Przyczaje się jak tygrys a w okolicy owulacji zaatakuje 😆 Dziś go zapytałam jakie są szanse, że zmieni zdanie to powiedział że 10% 🤣 Zawsze to więcej niż 0 😂

Dziewczyny co myślicie o tych wszystkich radach dot płodności typu eliminowanie plastiku, tylko naturalne kosmetyki, unikanie światła niebieskiego itd?
Niedawno mi koleżanka mówiła, że ona takie zmiany wprowadza bo podchodzi do invitro i się zastanawiam czy to faktycznie aż takie ważne

reklama
Dziewczyny co myślicie o tych wszystkich radach dot płodności typu eliminowanie plastiku, tylko naturalne kosmetyki, unikanie światła niebieskiego itd?
Niedawno mi koleżanka mówiła, że ona takie zmiany wprowadza bo podchodzi do invitro i się zastanawiam czy to faktycznie aż takie ważne
Ja się tym zbytnio nie przejmuje. Wkoncu nie dajmy się zwariować. Biorę suple, staram się jeść zdrowo, pije dużo wody i żyje normalnie.

Do góry