Patii26
Fanka BB :)
Jesli przyrasta w normie to myślę, że jest okey Ja bym chyba kontynuowała branie luteiny.Dziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.
Trzymam mocno kciuki za Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli przyrasta w normie to myślę, że jest okey Ja bym chyba kontynuowała branie luteiny.Dziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.
No i super. Przyrost prawidłowy. Proga badałaś?Dziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.
No to będzie kolejny bobas!Dziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.
Ja to Cię (Was) podziwiam za tę walkę tyle lat. Jesteś mega silną kobietą i bardzo mocno trzymam kciuki za CiebieDziewczyny z całego serca bardzo Wam dziękuję za wsparcie za te słowa Nawet nie wiecie ile to znaczy w tak trudnych chwilach mieć wsparcie w kobietach które przeżywają podobne rozterki Dziękuję
A czy któraś z Was słyszała o przypadku ciąży bez żadnych objawów? Ani na okres, ani na ciążę?bo początkowe objawy ciążowe nie różnią się za bardzo od tych które mamy przed okresem ... Niestety
Skoro w nocy się rozkręcił, to ja bym pierwszy dzień liczyła dzisiaj. Jak mi się zaczyna okres późnym popołudniem albo wieczorem dopiero, to też wpisuję kolejny dzień jako 1dc.U mnie w nocy rozkręcił się okres to wpisałam w apke że dziś drugi dzień cyklu. Aż mi się płakać chce bo tak liczyłam że się uda. Na otarcie łez kupiłam 3 testy ciążowe by czekały na luty Choć nie wiem czy się będziemy starać bo mąż coś psioczy, że sił nie ma Za tydzień mam wizytę u gin to zapytam czy to normalne, że od niedzieli plamie. Choć czat gpt mówi, że przy karmieniu piersią to normalne.
Pewnie. Ja słyszałam. Baaa moja koleżanka miała normalny okres do 4 miesiąca i niewiadomo dlaczego -wiec dowiedziała się o ciąży właśnie w tej okolicy.A czy któraś z Was słyszała o przypadku ciąży bez żadnych objawów? Ani na okres, ani na ciążę?
Może to mały leniuszek? Domyślam się, że wolałabyś żeby ta beta strzeliła jak to bywa na początku, że te plamienia są niepokojące zwłaszcza po swoich przeżyciach, ale chyba na ten moment nie jesteś w stanie zrobić więcej. Bierzesz leki, jesteś pod opieką lekarza i zostaje chyba tylko czekać na rozwój sytuacji. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrzeDziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.
A czy ta druga była może otyła? O takich przypadkach słyszałam.Pewnie. Ja słyszałam. Baaa moja koleżanka miała normalny okres do 4 miesiąca i niewiadomo dlaczego -wiec dowiedziała się o ciąży właśnie w tej okolicy.
Druga dowiedziała się w 7 miesiącu ciąży , okres miała do 3 miesiąca a później zwaliła brak okresu na stres, brzuch nie rósł niby nawet ruchów nie czuła.
3 znajoma dowiedziała się w 13 tygodniu (miała długie cykle) stąd nie wiedziała. Żadna z nich nie miała dolegliwości wcale a wcale