reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Ja często przed 🐒 mam „ciążowe” objawy, masakra. Kolejny cykl jest nasz!
To akurat jest wirus 🤢🚽
Z takich "ciążowych" to mam tylko napęczniałe,wrażliwe piersi a i tak wiem,że okres stoi u bram. Mówi się trudno... Ja sie już przyzwyczaiłam do negatywnych testów bo je już od prawie roku oglądam

Dziewczyny! Spokojnego dnia Wam życzę. @MamaR daj znać jak plamienie
U mnie w nocy rozkręcił się okres to wpisałam w apke że dziś drugi dzień cyklu. Aż mi się płakać chce bo tak liczyłam że się uda. Na otarcie łez kupiłam 3 testy ciążowe by czekały na luty 🤣 Choć nie wiem czy się będziemy starać bo mąż coś psioczy, że sił nie ma 😆 Za tydzień mam wizytę u gin to zapytam czy to normalne, że od niedzieli plamie. Choć czat gpt mówi, że przy karmieniu piersią to normalne.

U mnie w nocy rozkręcił się okres to wpisałam w apke że dziś drugi dzień cyklu. Aż mi się płakać chce bo tak liczyłam że się uda. Na otarcie łez kupiłam 3 testy ciążowe by czekały na luty 🤣 Choć nie wiem czy się będziemy starać bo mąż coś psioczy, że sił nie ma 😆 Za tydzień mam wizytę u gin to zapytam czy to normalne, że od niedzieli plamie. Choć czat gpt mówi, że przy karmieniu piersią to normalne.
No możesz plamić zamiast mieć okresu bo masz dużo prolaktyny :) i te plamienie traktować jako okres.

Dziś 175. Niby w normie ale szału nie ma.

Załączniki

• Screenshot_2025-01-09-13-20-05-338_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-09-13-20-05-338_com.android.chrome.jpg
    194,5 KB · Wyświetleń: 123
reklama
Do góry