reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Mocno trzymam kciuki, ale czy nie obawiasz się, że w ciąży różnie możesz się czuć i wcześniej trzeba będzie odejść na zwolnienie? A wtedy wiadomo pracodawca może nie patrzeć łaskawym okiem i nie będzie do czego wracać (a wspominasz, że to praca marzeń)? Wiadomo, dobrze się zabezpieczyć na czas ciąży i późniejszego okresu macierzyńskiego, ale jestem bardzo ciekawa twojego podejścia. Nie odbierz tego jako krytykę bardzo proszę 😊
Nie boję się, pani dyrektor mówiła że nie ma problemu z macierzyńskim, dodatkowo my staramy się jeszcze dwa/trzy miesiące (żebym na weselu nie była w najgorszych mdłościach) więc jeśli uda nam się do tego czego zrobić dzidzię to super, nawyzej po macierzyńskim poszukam innej pracy (będzie już łatwiej mając wpisaną tą w cv) a jeśli się nie uda to będziemy się mocniej starać od lipca i wtedy będę pracować jak najdłużej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, byłam dziś na rozmowie w miejscu moich marzeń jeśli chodzi o pracę, trzymajcie mocno kciuki do 15 stycznia proszę. Jak dostanę tą pracę to się chyba popłaczę ze szczęścia 🥲
Trzymam mocno 🤞 a co to za praca? Oczywiście, jak nie chcesz podawać, to rozumiem 🙂

Edit: doczytałam 🤪

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny
Mam na imię Ola z mężem staramy się od 16 lat o maleństwo (8 lat temu dwie próby invitro nie udane przez kolejne 5 lat walka z chorobą R... dzięki Bogu wygrana I kolejna nadzieja o bombelku w grudniu transfer i teraz czekamy na zrobienie testu Dziękuję że mogę tu być hmmm poprostu czytać o tym że udaje wam się ze nadzieja wiara doprowadza do tej magii Cieszę się razem z Wami Pozdrawiam serdecznie z nadzieja jeszcze kilka dni
Ola odezwałam się do Ciebie na priv.

Do góry