reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Nie nic się nie dzieje (mam nadzieje) po prostu niecierpliwa jestem bo myślałam, że to chop siup a tu dwa razy i nic co jest śmieszne ponoć bo dwa miesiące to mało a że wkoło jest wesoło tzn wszędzie brzuchatki to mi nerwki szaleją i tak piszę ;) A za Ciebie dalej trzymam kciukasy - widzę, że już 11 dpo to jeszcze plus minus 3 i się wyjaśni.

reklama
Hey. U mnie dzis piękne słonce i strasznie ciepło w samym żakieciku dziś grasowałam po mieście :D:D aż miło ptaszki śpiewają, bociany latają. Wiosna pęłną gębą :-)

Mój mnie wczoraj zaskoczył. CHyba jeszcze boli go to że to on ma problem z płodnością i zaczął się nakręcać. Mówi mi tak : " kochanie, podejrzewamy ze owulacje masz w poniedzialek zrobimy tak będziemy się kochać dziś, piątek, w niedziele rano i wieczorem i w poniedzialek tak zeby dorwac jajo. To ja sie ide napic kawy co by ruszyc plemniki a ty sie szykuj za 30 minut chce cie widziec w łóżku" Hehe uśmiałam się i musiałam szybko isc sie kapac i przebrac bo nie zartował :) a póżniej tak :" Kotek nie zaszkodzi sprobowac z tylkiem w gorze wiec juz hop hop dupka w gore"
No masakra. Chlop mi zwariowal !!

No no waiting super masz tego chłopa - fajnie że tak do tego podchodzi :-).

U mnie przytulanki były w sobotę i z niedzieli na poniedziałek a owulkę prawdopodobnie miałam wczoraj bo cały dzień tak mnie jajniki bolały (rano lewy a później prawy) że nawet chodzenie sprawiało mi ból! Prawie zawsze mam ból owulacyjny ale tak mocno to jeszcze nie było. Ciekawe czy plemniczki przetrwały i czy coś z tego będzie :confused:

Najlepsze jest to że mojej siostrze już tydzień @ się spóźnia dzisiaj zrobiła testa i jedna kreska była ale to nigdy nic nie wiadomo a u nich to by była ładna niespodzianka bo chciała po obronie i po weselu (w sierpniu imprezka się szykuje:-)) no i ciekawe co z tego będzie. Cieszyłabym się z nowego boba w rodzince ale najpierw to u mnie powinien być ;-)

Znowu zniknęłam :zawstydzona/y: Ostatnio dużo się u mnie dzieje.
@ mi przyszła spóźniona o dzień, czyli 05.04, szlag by ją trafił. Nie będę się na ten temat rozwodzić, bo już przeszła, więc trzeba działać, a nie gadać.
Neta, dziękuję Ci bardzo za zajęcie się listą! :-)
Naszym ciężaróweczkom życzę spokoju, braku dolegliwości i mdłości!;-) Kogasica zdrówka!

Podpinam listę, o którą Neta tak ślicznie zadbała, przy okazji aktualizuję siebie

Starałam się :-)

Kogasica jak się czujesz?

waiting
fajny mężuś :tak::-D może ma rację i się uda :happy::rofl2:

ancona &&&& żeby plemniczki przetrwały do owu :-)

ello co u Ciebie?
Ja mam dziś 7 dc, nie nastawiam się na nic, tym bardziej, że to nie jest dla mnie wymarzony miesiąc na zajście, termin porodu z kalkulatora wychodziłby 11 stycznia, czyli znając moje szczęście to w sylwestra bym rodziła:baffled: no ale zobaczę, nie będę na siłę uprawiać seksu w dni płodne,no chyba, że będziemy mieli akurat ochotę:-D muszę odpuścić bo zbzikuję:-p

No Kochane dawno mnie u nie było jestem po 3 dniach pracy po 12 h, za to 4 dni wolnego :) odebraliśmy wynik a na nim:

residua deciduae compactae et spongiosae atque villorum

a @ jak nie było tak nima :)

m-s a co to za dziadostwo łacińskie? Trzymam && żeby @ nie było
ello to samo &&&
neta też bzikujesz już hy ale to wszystko jest do d. Ja jak ma przyjść do płodnych to się boję, że wyjdzie i co to będzie a jak przychodzi @ to rozpaczam, już nie wiem sama czego chce- chyba zeświruje w końcu i na tym się skończy
ancona to byś miała z siostrą taką samą sytuację jak ja ze szwagierką, tyle że Ty jesteś w lepszej sytuacji bo już masz jednego bejbika, z doświadczenia powiem, że niezły wnerw i rozpacz ale już się powoli oswoiłam. Może macie mega żywotnych żołnierzy i akurat coś ;)
waiting z takim podejściem do tematu to hoho wywalczycie w końcu swoje szczęście :-)

reklama
Dostałam jakiejś okropnie swędzącej wysypki na lewej ręce! Jak to mnie swędzi, cały czas bym tylko siedziała i drapała. Wydaje mi się że przesadziłam z piciem świeżo wyciskanych soków :) organizm się buntuje przed za dużą ilością witaminek :)

Do góry