reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Znowu zniknęłam :zawstydzona/y: Ostatnio dużo się u mnie dzieje.
@ mi przyszła spóźniona o dzień, czyli 05.04, szlag by ją trafił. Nie będę się na ten temat rozwodzić, bo już przeszła, więc trzeba działać, a nie gadać.
Neta, dziękuję Ci bardzo za zajęcie się listą! :-)
Naszym ciężaróweczkom życzę spokoju, braku dolegliwości i mdłości!;-) Kogasica zdrówka!

Podpinam listę, o którą Neta tak ślicznie zadbała, przy okazji aktualizuję siebie

Mjaa - 31.01 test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Sylla84 - test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny

Ello20 - 8 kwietnia/..
Ewa1985
- 21 kwietnia / 4 cykl starań
Ancona - 25 kwietnia / 9 cykl starań
Waiting4beans - 29 kwietnia / 9 cykl starań
Dziewczynka86 -29 kwietnia / 5 cykl starań
Demsik - 2 maja / 3 cykl starań
Neta81 - 6 maja / 4 cykl starań
Mitaka - 10 maja/ 3 cykl starań

Waiting, znowu testujemy podobnie ;-) Trzymaj się i nie daj się ponurym myślom, może wiosna nas pozytywnie zaskoczy :-D

Kogasica zdrówka dużo! Witaminki jedz tzn owoce warzywa i miodek i czosnek.

Aleeeeeee nuuuuuda co tu robić do tego 22,23 kwietnia? Wcześniej chyba nie ma sensu żadne bunga bunga

Ello póki nie ma @ to nie smutamy się. Może być dla Ciebie pocieszające to (chociaż może nie wiele), że możesz zajść w ciążę i prędzej czy później tak będzie a ja np tej pewności nie mam :unsure: Także główka do góry i trzymam dalej &&&& za Ciebie!

reklama
Do góry