reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć Dziewczyny! Ja sie udzielał na marcowkach, ale i Was czasem podczytuje i trzymam za Was kciuki z całego serca &&&&

sory, ze sie wcinam, ale mam pytanie do Pieknaszyszunii - jaki wg Ciebie jest najlepszy gin we Wrocku? Bo juz kilka opinii słyszałam, a sama tez jestem z Wro i znalazłam sobie gina, ale może to jeszcze nie ten?

reklama
Waiting a może spróbujcie się wstrzelić jak najbliżej owu (dzień przed albo 1,5) a wcześniej nie marnować nasionek. A potem codziennie albo dwa razy dziennie. Naczytałam się już tyle tych forów i artykułów od stycznia, że chyba moge porady do tiny czy innej pani domu pisać. Podobno też kawa działa nie tylko na cały organizm ale i na leniwe plemniory. Takie wypowiedzi dawały dziewczyny, którym udało się pomimo słabych parametrów u partnera. Nie wiadomo ile w tym prawdy wszystkim, ale lekarze też się czasami mylą z tego co słychać
Mitaka ja też już przeczytałam chyba wszystkie fora na ten temat i my już póbowaliśmy wszyyyystkich sposobow łącznie z kawą i colą na godzine przed seksikiem na 3o minut przed różnie...
Co ma być to będzie.
Ale chyba w tym miesiacu bedzie lipa bp moj na 70% jedzie w delegacje na dwa tygodnie i to dokladnie w moje plodne. wiec będzie tylko jeden strzał dzien przed owulką i ewentualnie rano w owulke. Jesli oczywiscie bedzie ona zgodnie z planem bo monitoringu jeszcze nie robilam.....

bombolino rośnie, wyniki ok, za tydzień będzie serduszko juz słychać :D,
ale jesteśmy szczęśliwi, eM łzy w oczach :-D
co do temp to już nie mierzyć.... folik do 14tc brać
a ruch w klinice jak w piekarni, weszliśmy ok 22:45:baffled: i jeszcze za nami pani była,
interes sie kreci, ale obsługa i podejście extra, polecam wrocławiankom!

Waiting ja wierzę, że się doczekacie! W końcu los nie może być aż taki niesprawiedliwy!
Szyszunia :-)super to teraz nudnych 9 miesięcy, 8 w sumie chyba

Ja mam jakiś dziwny okres :baffled: drugi dzień a już niewiele leci, yhhh jeszcze brakuje żeby mi hormony zaczeły świrować

mitaka, a cóż to u ciebie za zawirowania???

ja dziś wróciłam z pracy wczesniej, mały zasnął w samochodzie więc go przeniosłam do łózka i zjadłam pyyyyszny obiadek......mojego eM dopadłam:zawstydzona/y:śmiałam się,że wolę takie obiadki od zwykłego kotleta:-D:-D:-Daż mi się uśmiech pojawił na twarzy, pomimo tej paskudnej, okropnej pogody:angry:
Szyszunia- super, że trafiłaś do dobrego gina, to podstawa w ciąży:tak:ja byłam w 6t.c. i też słyszałam bicie serduszka - to najwspanialszy moment dla każdej mamusi - bo dociera do ciebie,że słyszysz swoje maleńkie jeszcze dzieciątko:tak:
miłego dnia Wam życzę:-)

Demsik a Ty Ty demonie jeden :-) Nie wiem co z tym moim okresem niby już ok, ale mam wrażenie, że od czasu starań jakoś się dziwnie porobiło, no chyba, że wcześniej nie zwracałam na to uwagi bo i tak może być. A co do kwiatków no to.... mieszkam u teściowej póki co no i dzielimy jeden balkon (taki typ domu) i muszę się trochę liczyć z jej zdaniem akurat w tym temacie (ale w tym roku to ona sponsoruje całą akcję więc dobrze jest).

Coś nam tu wątek podupada :dry: Zafasolowane sobie poszły do mamusiek pewnie, a reszta co? Śnieg zajada żeby wiośnie pomóc? Kiedyś (oby jak najszybciej) przyjdzie taki dzień, że wszystkie stąd pójdziemy!:tak:

Hej dziewczynki! Moje testowanie :-) :-)przesunęłam na dzień kiedy okres nie nadejdzie, narazie czekam cierpliwie:-) od poniedziałku bardzo mnie mdli i mam nadzieje że to dobry znak. Temperaturka wysoka węc niech @ nie przychodzi!

Poniżej link do mojego ovufrieda

Ostatnia edycja:
ello, więc trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&, a ty szyszunia co przytulanki przesyłaj nam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, bo tobie już nie potrzebne:-p

reklama
Do góry