reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja zapracowana ale odrabianiem lekcji z Młodym :-D a z mężem będę mieć szanse popracować jak Mati uśnie a to prędko nie nastąpi :no:

Widzę waiting , że wyniki masz dobre :-)

reklama
No tak. Trzeba go wysłać lulu po dobranocce jak chce miec rodzeństwo :-D
Na szczęście wyniki dobre więc zakładając wersję optymistyczną że mojego wyniki tez będą ok trzeba wrzucić na luz, nie myśleć o fasolce tylko o dobrym seksie :cool2: a potem cieszyć się z II krech :happy2: i 9 miesięczną wolnością od @ też się będę cieszyła :-p

No tak. Trzeba go wysłać lulu po dobranocce jak chce miec rodzeństwo :-D
Na szczęście wyniki dobre więc zakładając wersję optymistyczną że mojego wyniki tez będą ok trzeba wrzucić na luz, nie myśleć o fasolce tylko o dobrym seksie :cool2: a potem cieszyć się z II krech :happy2: i 9 miesięczną wolnością od @ też się będę cieszyła :-p

oj wolność od @ tyle czasu to superowa sprawa:tak:gorzej jak dostajesz pierwszą wielmożna damę od czasu zajścia w ciążę - ja czułam się tragicznie, ledwo dojechałam do domu z pracy - wyglądałam jak śmierć i tak samo się czułam:-(

dzień dobry babeczki:-) Gdzie jesteście ??:eek:
Neta jak zdrówko? Jest poprawa?
Koriander 20.02 tuz tuz, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, aż pracować nie moge :-D
Waiting i ja było coś :cool2: Aaa robiłaś może cytomegalie i toksoplazmozę tez? Jeśli nie to polecam i to koniecznie!
Ancona trzymam kciuki za remont, oby się szybko skończył i wytrwałości ;-)
Ja czekam na wyniki cytologii:eek: Jeszcze jakiś tydzień!
Ale dzis snieg wro sypie, w nocy zaczeło i prawie same bałwany sie lepią:-D

Witam dziewczynki :)
Głowy i cycki do góry :)) u mnie 5 cykli z rzędu @ się pojawiała, jak się nie pojawiła to niestety ale poroniłam ... tym razem jestem pewna, że się udało ... ;) jutro wizyta, choć pewnie nic nie zobaczę może się uspokoję hm ... ciekawe czy już serduszko będzie
Koriander - póki okresu nie ma nic pewnego - ja wcale nie mierzyłam temepratury ;)
Waiting - to teraz tylko działac :)
Kobietki trzymam mocno kciukasy za Was :*** trzymajcie za mnie oby tym razem było ok :) POWODZENIA !

Czesc dziewczyny! Bylam w 5 tygodniu ciąży i niestety nie udalo sie:( nie wiem dlaczego. Co zrobilam źle, co jest ze mna nie tak:( czy bede mogla miec dzieci. Tyle
mam w glowie mysli:(

reklama
Do góry