reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Jutro przyjmuje od 16 takze trzeba czekac. Jestem strasznie zla na siebie ze po pozytywnim tescie ciazowym nie polecialam odrazu do lekarza:( alenie wiedzialam co mam robic to moja pierwsza ciaza:( moze ulozyloby sie to wszystko inaczej:(

reklama
ello nie miej do siebie wyrzutów sumienia.... robiłaś co co czułaś i uważałaś za stosowne... wiele z nas tutaj jest laikami w tej sprawie, trzymaj się babeczko i wypytaj dr.

Ello daj znać co powie Ci lekarz z prywatnego gabinetu - z doświadczenia wiem że tam się inaczej traktuje pacjentki i informacji udzielają bardziej szczegółowych.

Ciekawi mnie co będzie u mnie w tym mscu... jeszcze 7 dni do @ a mnie już w sumie to od płodnych codziennie pobolewa brzuch - tak jakby coś mnie rozpierało od środka tak na dole (dziwne to bo nigdy tak nie miałam) a w nocy dzisiaj doszedł mi ból piersi że ciężko się z boku na bok przekręcić ale to akurat by wskazywało zbliżającą się @ i już nie wiem.
Co miesiąc czekanie, różne dziwne objawy a później rozczarowanie bo @ jednak przyszła.. Ten tydzień będzie męczarnią - postaram się zająć remontem żeby nie myśleć ale nie wiem czy tak się da...

reklama
Rozmowa z Wami dala mi troche nadziei, ciekawa jestem co jutro pani dr powie. Moze fasolka sie uratowala pomimo krwawienia, a usg dopochwowe jej nie pokazalo bo jest za malutka. Bede na siebie uważala tak jakby byla tam jeszcze.

Do góry