reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Cześć. Rzeczywiście dziś pustki. Nawet nie było czego nadrabiać w czytaniu. Mnie też w weekend na forum nie było. Wiecie same jak jest. Wolny weekend to się zawsze w domu coś znajdzie do robienia. A to pranie a to prasowanie itp nadrabianie zaległości w sprzątaniu z całęgo tygodnia. Więc wczorajszy dzień na sprzątaniu mi minął. Wieczorem u znajomych byliśmy to dziś trzeba było kaca gorącym rosołkiem leczyć a popołudniu byliśmy na nartach i tak weekend szybciutko minął. Ja mam dziś ostatni dzień @ i bardzo dobrze bo mam dziką ochotę na mojego. Pewnie się wstrzymam do wtorku ( może mi sie uda) i sie na niego rzuce. A on wredny strasznie na złość mi robi chyba i wiedząc że mam chcice ale i @ paraduje w samych bokserkach taki pachnący przede mna !! :wściekła/y: . Nom a jutro trzeba znów wstawac do pracy ... ech ale mi się nie chce.

Hej Dziewczyny,
No mnie jak zwykle w weekend nie było, nic nowego
;-)
Mojego złapało w piątek choróbsko i zaraził mnie :wściekła/y: Także chyba zaraz się przejdę do lekarza, coby się szybciej wykurować.
Demsik, proszę bardzo :)

Paola 890411
- 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny
M-s - 6 luty - test pozytywny
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Ello20 - 11.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny

Ewa1985 - ... / 1 cykl starań
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Ancona - 26 luty / 7 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań
Demsik - 7 marca / 1 cykl starań
Dziewczynka86 - ok. 9 marca / 4 cykl starań
Waiting4beans - 10 marca / 7 cykl starań

Witam się i ja. Wyprawiłam dziecko do szkoły - rodzice Go zawiozą ja siedzę w domu.

Z listy widzę, że Koriander to już zaraz będzie testować, niedługo też Mitaka i Ancona. Może nowe fasolki będą :)

Hej dziewczyny :) jeszcze 5 dni do @ i jak poprzednim razem miałam wachlarz objawów ciążowo-PMSowych z finałem na to drugie tak teraz nie mam nic - poza pryszczem na brodzie (chyba wyluzowałam).
Wczoraj pozjeżdżałam sobie na worku i dzisiaj mnie nogi bolą (starzejemy się) już nie mogę się doczekać kiedy się tak będę mogła powydurniać z własnym, prywatnym dzieckiem ;)

reklama
Hej dziewczynki,
Przepraszam że się nie odzywałam, ale w domu klawiatura do kitu, z telefonu nie lubie pisać, więc tylko was podczytuje w weekendy :-) Na szczęscie w pracy wszystko działa :-p
Ja mam od 4 dni dziwne bóle brzucha jak na @, no i to plamienie, nieco mniejsze ale nadal cały czas coś :-:)no: Więc już się nie nastawiam na nic. Dziś rano co prawda temp skoczyła do 37 ale nie wiem czy to nie przez to że wstawałam raz w nocy do córki.

Jutro może sobie siknę....albo nie...sama nie wiem :-)

A co tam u was?>

Neta zdrówka kochana!!!! Duże dawki witaminy C+cynk polecam! A na gardzło ja posysam Homeogene- mi szybko pomaga.

Do góry