reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja zapracowana ale odrabianiem lekcji z Młodym :-D a z mężem będę mieć szanse popracować jak Mati uśnie a to prędko nie nastąpi :no:

Widzę waiting , że wyniki masz dobre :-)

reklama
No tak. Trzeba go wysłać lulu po dobranocce jak chce miec rodzeństwo :-D
Na szczęście wyniki dobre więc zakładając wersję optymistyczną że mojego wyniki tez będą ok trzeba wrzucić na luz, nie myśleć o fasolce tylko o dobrym seksie :cool2: a potem cieszyć się z II krech :happy2: i 9 miesięczną wolnością od @ też się będę cieszyła :-p

No tak. Trzeba go wysłać lulu po dobranocce jak chce miec rodzeństwo :-D
Na szczęście wyniki dobre więc zakładając wersję optymistyczną że mojego wyniki tez będą ok trzeba wrzucić na luz, nie myśleć o fasolce tylko o dobrym seksie :cool2: a potem cieszyć się z II krech :happy2: i 9 miesięczną wolnością od @ też się będę cieszyła :-p

oj wolność od @ tyle czasu to superowa sprawa:tak:gorzej jak dostajesz pierwszą wielmożna damę od czasu zajścia w ciążę - ja czułam się tragicznie, ledwo dojechałam do domu z pracy - wyglądałam jak śmierć i tak samo się czułam:-(

dzień dobry babeczki:-) Gdzie jesteście ??:eek:
Neta jak zdrówko? Jest poprawa?
Koriander 20.02 tuz tuz, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, aż pracować nie moge :-D
Waiting i ja było coś :cool2: Aaa robiłaś może cytomegalie i toksoplazmozę tez? Jeśli nie to polecam i to koniecznie!
Ancona trzymam kciuki za remont, oby się szybko skończył i wytrwałości ;-)
Ja czekam na wyniki cytologii:eek: Jeszcze jakiś tydzień!
Ale dzis snieg wro sypie, w nocy zaczeło i prawie same bałwany sie lepią:-D

Witam dziewczynki :)
Głowy i cycki do góry :)) u mnie 5 cykli z rzędu @ się pojawiała, jak się nie pojawiła to niestety ale poroniłam ... tym razem jestem pewna, że się udało ... ;) jutro wizyta, choć pewnie nic nie zobaczę może się uspokoję hm ... ciekawe czy już serduszko będzie
Koriander - póki okresu nie ma nic pewnego - ja wcale nie mierzyłam temepratury ;)
Waiting - to teraz tylko działac :)
Kobietki trzymam mocno kciukasy za Was :*** trzymajcie za mnie oby tym razem było ok :) POWODZENIA !

Czesc dziewczyny! Bylam w 5 tygodniu ciąży i niestety nie udalo sie:( nie wiem dlaczego. Co zrobilam źle, co jest ze mna nie tak:( czy bede mogla miec dzieci. Tyle
mam w glowie mysli:(

reklama
Do góry