reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

Hej dziewczyny :) jeszcze 5 dni do @ i jak poprzednim razem miałam wachlarz objawów ciążowo-PMSowych z finałem na to drugie tak teraz nie mam nic - poza pryszczem na brodzie (chyba wyluzowałam).
Wczoraj pozjeżdżałam sobie na worku i dzisiaj mnie nogi bolą (starzejemy się) już nie mogę się doczekać kiedy się tak będę mogła powydurniać z własnym, prywatnym dzieckiem ;)

heheh a co to za worek na którym zjeżdzasz?

Ja mam za to w ostatnich dniach wysyp pryszczy :baffled::baffled: Jak ja nigdy pryszczyka nawet nie miałam

reklama
Koriander te plamienia kilkujuzdniowe to jakieś dziwne. Miałaś już tak kiedyś? Jestem dobrej myśli co do Ciebie:-) a jeszcze jak te nigdyjeszczeniewystepujące pryszcze.... bo ja to miewałam 1 wrednego w porywach 2 na brodzie, czole albo nosie.

A worek to taki jakiś z grubej folii :p jako że siana nie ma to wypchany starymi łachami, sznurem przewiązany i jazda na górki z mężem i jego chrześniakiem (lat 8). Tylko, że mam takie wrażenie, że ja się najlepiej bawiłam (kwestia charakteru) :p

Neta bidulo ale Cie wytłucze ta angina wstrętna. Nie wiem co to gardło i katar już hmmm od 3 lat chyba ja zawsze mam to beznadziejne zapalenie pęcherza i w sumie nie wiem co gorsze

nic mi nie szkodzi tylko tyle tych testów już jednokreskowych widziałam i wiecie jak to jest..znowu się rozczarować..już wolę odwlekać ten moment na maksa

właśnie czuje że mnie coś zalewa :wściekła/y::no: lecę sprawdzić

Koriander trzymam mocno &&&& za twoje dwie kreseczki oby w końcu się pokazały!!!

U mnie do testowania jeszcze 7-8 dni o ile @ wcześniej się nie pojawi. A kto wie co w teraz będzie bo mam tyle stresu że już sama nie wiem co robić żeby się nie denerwować - głównie przez nasz remont!!!
Zachciało się iść na swoje to teraz trzeba cierpieć!!! Masakra jakaś, dzisiaj byłam w mieszkaniu i panowie od łazienek
i wylewania posadzek powiedzieli mi ile za ich pracę będę musiała zapłacić :szok: 8000!!!! :wściekła/y: A jak wróciłam do domu to się rozpłakałam bo nam nawet na farbę nie wystarczy żeby pomalować, nie wspomnę już o jakichkolwiek meblach:-(

nic mi nie szkodzi tylko tyle tych testów już jednokreskowych widziałam i wiecie jak to jest..znowu się rozczarować..już wolę odwlekać ten moment na maksa

właśnie czuje że mnie coś zalewa :wściekła/y::no: lecę sprawdzić

Mam nadzieję, że to nie @ ?

Ancona nam się za drugim podejściem udało zdobyć świetnego robotnika, całą wykończeniówkę w domu nam zrobił i nie wziął nie wiadomo jakiej kasy - wiadomo, że trochę to kosztowało, ale i tak lepiej niż ten pierwszy chciał (chyba w sumie prawie połowę taniej wziął) i w dodatku naprawdę ładnie, dokładnie wszystko zrobił. W każdym razie pokój na dzidziusia już jest, tylko dzidziolka brak.

Neta81 No fakt , że jak remont w domu to i z kosztami trzeba się liczyć. Dobrze na innych rzeczach zaoszczędzę bo malowanie i gładzie to tylko materiał będzie nas kosztował a resztę zrobi mi tata z bratem więc tym się pocieszam że nic nie zapłacę:-). A remont robimy naprawdę generalny bo mieszkanie które kupiliśmy było w fatalnym stanie, prawie jak budowa domu od podstaw..

A i pokoik dla dzidzi też będzie, tylko synek pyta kiedy mu siostrzyczkę urodzę :happy2: (bo braciszek będzie mu zabawki zabierał);-)

Cześć. Jak sobie pomyślę że jeszcze dwie godziny w pracy to mi się nie chce, zwlaszcza ze w domu tez czeka na mnie robota. Ale za to wieczorem moze jakies przytulaski beda. Nie mam zamiaru do płodnych czekac. W tym miesiacu ide na luz i spontan.
A !! No i odebrałam dziś wyniki badań hormonalnych, wyszły chyba w porządku bo w normach laboratoryjnych sie mieszcze. Zostaje zbadac jeszcze prolaktynke i męża :)

Wyniki badań:
tsh- 1,63 uIU/ml [0.27-4.2]
F-T4- 1,24 ng/dl [0.932-1.71]
F-T3- 3,11 pg/ml [ 2.57-4.43]
faza folikularna
FSH- 6,3 mIU/ml [3.5-12.5]
LH- 6,66 mIU/ml [2.4-12.6]
Estradiol 39,5 pg/ml [12.5-166.0]

Ostatnia edycja:
reklama
Oj widzę , że dziś wszystkie zapracowane:-) czasu na forum nie mają. Po części może i dobrze dla nie zafasolkowanych. Może ciut mniejsze myślenie zaszłam czy nie zaszłam, zajdę czy nie zajdę pomoże :):)
Albo jesteście właśnie zapracowane staraniami :-)
Pozdrowionka dziewczyny :cool2:

Do góry