reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja też jestem dziwnie spokojna i mam nadzieję, że to jest właśnie znaczące ;-)
Ach, tak sobie myślę, że zawsze przed @ naparza mnie kręgosłup. Jeśli będzie tak uprzejmy i teraz da mi spokój i nie będzie bolał do wieczora 12 to może jednak zatestuję 13 rano :-) Tyle, że jak się uda to nici z powiedzenia w walentynki, bo wiem, że nie wytrzymam :zawstydzona/y:

reklama
A ja wlsnie po wizycie. Okazalo sie ze wlasnie po owulacji!!!!:szok::szok: Czyli testy sa do doooopy bo mi jej nie wykryly:wściekła/y:!!! Zreszta lekarz powedzial zebym absolutnie nie robila zadnych testow, zadnego mierzenia tempertury bo obserwuje juz od dawna u swoich pacjentek ze to im tylko znacznie utrudnia zajscie w ciaze. A wiec termometr idze u mnie w odstawke :-D
Po za tym wszystko dobrze , pecherzy ladnie "pekniety" wiec Castagnus mi przyspieszyl owulacje. Przynajmniej nie musze sie martwic ze jestem jakims bezowulacyjnym potworem :dry:

Krotko mowiac dziewczyny: WRZUCAJMY NA LUZ!!!!

Mjaa gdziezes ty?//

Koriander - to jak tu się wstrzelić w takim razie? Ja się wzorowałam w tym cyklu na obliczeniach i na śluzie (no i od wczoraj mam powiększone piersi a zatem albo od wczoraj mam owu albo już po i ten cały progesteron działa - i jeżeli tak to działa to w tamtym cyklu miałam owulacje wcześniej i nie straliśmy się wtedy przez tydzień chyba).
Czyli że co - przez cały cykl co drugi dzień próbować skoro testy oszukują? A ja już planowałam kupić jak tym razem nie wyjdzie....

Koriander - to jak tu się wstrzelić w takim razie? Ja się wzorowałam w tym cyklu na obliczeniach i na śluzie (no i od wczoraj mam powiększone piersi a zatem albo od wczoraj mam owu albo już po i ten cały progesteron działa - i jeżeli tak to działa to w tamtym cyklu miałam owulacje wcześniej i nie straliśmy się wtedy przez tydzień chyba).
Czyli że co - przez cały cykl co drugi dzień próbować skoro testy oszukują? A ja już planowałam kupić jak tym razem nie wyjdzie....
ginowi chodzilo o to ze kobiety niemal obsesyjnie zczynaja sledzic swoj cykl, nawet opisal mi szczegolowo do wydzielana jakiego hormonu to prowadzi, a co w efekce blokuje zachodzenie w ciaze :eek: Ja w sumie obserwuje to po sobie, to cale "staranie sie" zaczyna dominowac zycie :dry:
A co 2 dni to dobra metoda tak czy siak:-D

Dziewczynki trzymam za nas kciuki!!!

Mi od soboty zaczynają się płodne a 12 ma być owulacja - mam nadzieję, że tym razem się uda..

Koriander - weź tu wrzuć na luz, ja już kilka razy próbowałam dać sobie spokój i nie myśleć ale tak się chyba nie da..

koriander siostro ale jak to:szok::szok::szok:
no to zaczęłam sie nad sobą zastanawiać jakby bardziej.... ale co udało Ci się wstrzelić ze starankami wtedy kiedy nie wiedziałaś ze masz owu? bo jak tak od dwóch dni działam z eM:confused: i dziś chciałam dać mu spokój ale chyba jednak nie dam :eek: ehh

reklama
Jutro termin@ wczoraj robiłam teścik i kolejny raz jedna wyraźna kreska - taka jakby z wykrzyknikiem:tak:aż taka wyraźna. Dzisiaj juz nie mam żadnych złudzeń jutro nie robię testu tylko spokojnie czekam na @ bo przyjdzie na 100%:sorry: mam pełny zestaw dolegliwości :( No ale cóż to nasz pierwszy cykl starań - chyba byłabym za szczęśliwa gdyby się udało.

Do góry