reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Tak poza tym to u nas strasznie nerwowo mój mąż ostatnio nie ma humorku, mi się oczywiście udziela, bo ciągle sie mnie czepia o byle co - tak jakby on spodziewał sie okresu - od wczoraj chce mi się płakać z byle powodu i zaczynam w to wszystko powątpiewać - może nie powinniśmy mieć dziecka :( musimy zabrać się za nasze relacje. Mam strasznego doła, nie mam energii, ani ochoty na sex, cały czas jestem zmęczona i chce mi się spać. Cos strasznego się ze mną dzieje. Przepraszam że tak tu smęcę ale tak jakoś poczułam :( tak poza tym koleżanka z pracy z którą siedzę w pokoju dwa dni temu oznajmiła mi że jest w ciąży, ucieszyłam się to oczywiste, ale w środku było mi tak smutno, że to mogłam być ja (dodam że nie planowali dziecka - wpadka).

Z pozytywny rzeczy to - zaczęłam brać falvit i Castagnus.

reklama
ello głowa do góry! każda z nas miewa takie humorki.... a co do koleżanki w pokoju to zobaczysz będziesz kolejna.... lepiej być świadomą mamuśka niż mieć dziecko z wpadki!
Co to jest ten Castagnus?:eek:
Falvit łykam od ok m-ca:tak:

ello głowa do góry! każda z nas miewa takie humorki.... a co do koleżanki w pokoju to zobaczysz będziesz kolejna.... lepiej być świadomą mamuśka niż mieć dziecko z wpadki!
Co to jest ten Castagnus?:eek:
Falvit łykam od ok m-ca:tak:

Ten Castagnus to taki lek na uregulowanie cyklu miesiączkowego, któraś z dziewczyn wcześniej polecała, także zobaczymy.

Dziękuję za słowa otuchy :*

Piszę krótko, bo znów brak internetu. Bylam u ginekologa i jestem załamana :(( Chciala mnie polozyc na oddzial. Albo ciaza pozamaciczna, albo bardzo wczesna, albo zle sie rozwija.. Musze zrobic przyrost bety.. I jakbym sie gorzej poczula to od razu do szpitala. Tragedia......

Piszę krótko, bo znów brak internetu. Bylam u ginekologa i jestem załamana :(( Chciala mnie polozyc na oddzial. Albo ciaza pozamaciczna, albo bardzo wczesna, albo zle sie rozwija.. Musze zrobic przyrost bety.. I jakbym sie gorzej poczula to od razu do szpitala. Tragedia......

Biedactwo. Trzymaj się i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!

Mjaa, głowa do góry będzie dobrze!!! Ja w to wierzę i najważniejsze to pozytywne nastawienie.
Mocno mocno trzymam kciuki!!! Zobaczysz wszystko się ułoży.

Dziewczyny a u mnie taki cyrk,mialam okres od wtorku do dzis i cisza....(gdzie normalnie mam 5 dni.Pierwszy dzien skapa a drugi dzien obfita i tyle.Wczoraj robilam test i negatywny..Myslicie ze to poronienie???;-(

Dziewczyny a u mnie taki cyrk,mialam okres od wtorku do dzis i cisza....(gdzie normalnie mam 5 dni.Pierwszy dzien skapa a drugi dzien obfita i tyle.Wczoraj robilam test i negatywny..Myslicie ze to poronienie???;-(
Myślę że ciężko jest to stwierdzić bez kontroli lekarskiej, a poza tym to testy wyszły negatywne z tego co pamiętam, także zielonego pojęcia nie mam i myślę że nikt poza lekarzem nie powie co tam w środku się dzieje.

reklama
Do góry