reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
hmm dziwne z ta Mjaa:-( obiecała ze od razu do nas zawita a tu cisza i cisza:baffled: no nic trzymamy nadal &&&&&&&& i czekamy na wieści....
m-s mocno trzymam &&&&&&&&&&&:-)

a co tu tak smutno na tym forum:confused::confused::confused:czyżby każda z Was stoi w kolejce za pączkami:-D prędzej bym was chyba w aptece znalazła po tesciki:tak:miłego dnia wszystkim życzę. m-s co u ciebie? ja z synkiem wlasnie wcinamy śniadanko:-)

M-s trzymam kciuki, z tego co widziałam i czytałam tutaj, to nawet cień cienia drugiej kreski jest bardzo obiecujący :-)
Waiting, ty tutaj nie opowiadaj takich rzeczy, my testujemy praktycznie w tym samym terminie i ja mam nadzieję, że obydwie zobaczymy po dwie kreseczki! :-) I później będziemy się wymieniać fascynującymi uwagami na temat ciążowych przypadłości ;-)
Mjaa, odezwij się!

Neta, ja to mam nadzieję, że my już wszystkie przerobiłyśmy naszą ostatnią @ w tym roku :-D

A tak ku przypomnieniu:
Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny

M-s - 6 luty - jest bladzioszek, czekamy na dalsze wieści :) / 1 cykl starań

Demsik - ... / 1 cykl starań
Ewa1985 - ...
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Madziulka11 - 6 luty

Ello20 - 8 luty
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6 cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań

Nic mi nie mów, ja też bym już chętnie testowała, a to jeszcze tydzień mam czekać :eek:
Jednak doradzałabym Ci cierpliwość, chociaż wiem, że łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić

reklama
dziewczynka86 mam nadzieje ze twoje slowa sie sprawdza:) ja zrobie test w dniu @ tez sie nie moge doczekac ale jestem dziwnie spokojna chyba wreszcie udalo misie wrzucic na luz :)

Do góry