reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
hmm dziwne z ta Mjaa:-( obiecała ze od razu do nas zawita a tu cisza i cisza:baffled: no nic trzymamy nadal &&&&&&&& i czekamy na wieści....
m-s mocno trzymam &&&&&&&&&&&:-)

a co tu tak smutno na tym forum:confused::confused::confused:czyżby każda z Was stoi w kolejce za pączkami:-D prędzej bym was chyba w aptece znalazła po tesciki:tak:miłego dnia wszystkim życzę. m-s co u ciebie? ja z synkiem wlasnie wcinamy śniadanko:-)

M-s trzymam kciuki, z tego co widziałam i czytałam tutaj, to nawet cień cienia drugiej kreski jest bardzo obiecujący :-)
Waiting, ty tutaj nie opowiadaj takich rzeczy, my testujemy praktycznie w tym samym terminie i ja mam nadzieję, że obydwie zobaczymy po dwie kreseczki! :-) I później będziemy się wymieniać fascynującymi uwagami na temat ciążowych przypadłości ;-)
Mjaa, odezwij się!

Neta, ja to mam nadzieję, że my już wszystkie przerobiłyśmy naszą ostatnią @ w tym roku :-D

A tak ku przypomnieniu:
Paola 890411 - 28.01.2013 test pozytywny
Mjaa - 31.01 test pozytywny

M-s - 6 luty - jest bladzioszek, czekamy na dalsze wieści :) / 1 cykl starań

Demsik - ... / 1 cykl starań
Ewa1985 - ...
Kogasica28 - ... / 2 cykl starań

Madziulka11 - 6 luty

Ello20 - 8 luty
Madzierena - 9 luty
Waiting4beans - 13 luty / 6 cykl starań
Dziewczynka86 - 14 luty / 3 cykl starań
Koriander - 20 luty / 2 cykl starań
Mitaka - 25 luty
/ 2 cykl starań
Neta81 - 4 marca / 2 cykl starań

Nic mi nie mów, ja też bym już chętnie testowała, a to jeszcze tydzień mam czekać :eek:
Jednak doradzałabym Ci cierpliwość, chociaż wiem, że łatwiej powiedzieć, trudniej zrobić

reklama
dziewczynka86 mam nadzieje ze twoje slowa sie sprawdza:) ja zrobie test w dniu @ tez sie nie moge doczekac ale jestem dziwnie spokojna chyba wreszcie udalo misie wrzucic na luz :)

Do góry