reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
mjaa dlaczego od razu się nie położyłaś do szpitala, wiem ze to może nie komfortowe ale oni wiedza co robią, ja bym się ani chwili nie zastanawiała....Trzymaj się dzielnie i głowa do góry, nie myśl negatywnie, pozytywne myślenie jest wskazane!

ello a to lekarstwo lekarz przepisuje czy bez recepty?
kogasica radze lecieć do lekarza, on rozwieje Twoje wątpliwości....

Mjaa na tym etapie za wczesnie wyrokowac czy z ciaza jest cos nie tak. W pierwszej ciazy na poczatku trafilam do szpitala i straszyli mnie torbielami a to byla wczesna ciaza.W drugiej tez na pierwszej wizycie nic nie bylo widac. u Ciebie mogla sie opoznic owulacja i ciazy jeszcze nie widac.zrob bete jutro i powtorz w sobote lub w poniedzialek. staraj sie nie panikowac,wiem ze latwo powiedziec a trudniej zrobic,ale za wczesnie zeby zakladac,ze dzieje sie cos zlego.Jestem z Toba :)

reklama
mjaa dlaczego od razu się nie położyłaś do szpitala, wiem ze to może nie komfortowe ale oni wiedza co robią, ja bym się ani chwili nie zastanawiała....Trzymaj się dzielnie i głowa do góry, nie myśl negatywnie, pozytywne myślenie jest wskazane!

ello a to lekarstwo lekarz przepisuje czy bez recepty?
kogasica radze lecieć do lekarza, on rozwieje Twoje wątpliwości....

bez recepty:)

Do góry